Topias Ilmivallalle liigasopimus!
Julkaistu: 19.04.2021 19.57

Topias Ilmivallalle liigasopimus!

2002-syntynyt ja Öljyputken läpikäynyt puolustaja Topias Ilmivalta solmi Oilersin kanssa liigasopimuksen.


Oilersin kasvattipelaaja Topias Ilmivalta on toiminut pitkään juniorijoukkueidensa kapteenina ja johtavana puolustajana. Päättyneellä kaudella Ilmivalta oli mukana Oilersin edustusjoukkueen kesäharjoitusringissä, ja esiintyi myös muutamassa harjoitusottelussa.

Liigasopimuksen saanut nuori puolustaja oli syystäkin mielissään; ”Hieno ja ennen kaikkea motivoitunut fiilis. Arjen ja treenaamisen taso on Oilersissa niin korkea, että parempaa paikkaa kehittymiselle on vaikea kuvitella.”

Öljymieheksi kasvanut Ilmivalta kommentoi edustusjoukkuetta; ”Oilers on äärimmäisen taitava ja kilpailullinen nippu täynä mukavia persoonia. Pyrin osaltani tuomaan joukkueeseen hyvän tiimikaverin sekä lisää kovuutta kentälle. Lisäksi puolustajan roolissa tykkään tukea hyökkäyksiä.”

”Tämä on ehdottomasti askel oikeaan suuntaan urallani. Paljon on kuitenkin paiskittava vielä hommia tullakseni täysipainoiseksi liigapelaajaksi.”

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen kommentoi Ilmivallan kasvua edustusjoukkueen mukaan; ”Topias Ilmivalta on jo ollut mukana Öljymiesten arjessa ja lupaavat otteet ovat nyt poikineet ensimmäisen sopimuksen edustusjoukkueeseen. Topias on luotettava ja varmaotteinen puolustaja, joka esiintyi edukseen jo viime kesän harjoitusotteluissa.”

”Öljyputkessa hän on ollut jo vuosia ikäluokkansa johtavia pelaajia ja esiintynyt junioreissa kapteenin nauha käsivarressaan. Vahvuudet ovat oman maalin varjelussa, kaksinkamppailuissa, sekä laadukkaassa peruspelaamisessa. Topiaksen tulee kehittää päämäärätietoisesti pelinopeutta ja -rohkeutta kohti F-liigan vaatimustasoa. Lähivuosina hänellä on realistiset mahdollisuudet valloittaa vakituinen pelipaikka Öljymiesten takalinjoilta vahvuuksiinsa tukeutuen.”

Oilersin urheilutoiminnanjohtaja Henry Arrhenius kommentoi uutista; ”Ilmivalta on pitkään ollut seuran juniorijoukkueissa kapteeni, joka johtaa omalla esimerkillään ja työnteolla joukkuetta. Kuluneella kaudella hän oli kesäharjoituskauden jo mukana, joten siirtyminen täysipainoisesti liigajoukkueeseen on luonnollinen kehitysaskel. Näemme hänessä vahvan joukkuepelaajan, joka ottaa jatkuvia kehitysaskeleita ja tulee olemaan tulevaisuuden runkopelaaja.”

Tervetuloa edustusjoukkueeseen Topias!Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo