Justus Mustonen palaa Kirkkonummelta Oilersiin!
Julkaistu: 18.04.2021 17.17

Justus Mustonen palaa Kirkkonummelta Oilersiin!

Vuonna 2002 syntynyt hyökkääjä edusti viimeiset kaksi kautta Kirkkonummi Rangersia


Justus Mustonen edusti Oilersin juniorijoukkueita useiden vuosien ajan, kunnes siirtyi kaudelle 2019–20 kasvattajaseuraansa Kirkkonummi Rangersiin. Rangersin Divarijoukkueen mukana hyökkääjä saalisti 51 ottelussa tehot 17+18=35.

Mustonen kommentoi paluutaan Espooseen; "Hyvät fiilikset siirrosta! Mukavaa tulla takaisin, kun tietää ja tuntee seuran. Joukkue on äärimmäisen kova ja laadukas. Uskon tuovani joukkueen hyökkäykseen lisää laajuutta ja rightin puolen kätisyyden. Urani kannalta tämä on askel isompaan seuraan ja kovempaan harjoitteluun, joka kehittää minua pelaajana menemään eteenpäin."

Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius kommentoi Mustosen paluuta; ”Olemme seuranneet hänen pelaamistaan ja kehittymistään divaritasolla tarkkaan. Tulemme saamaan joukkueeseen monipuolisen ja eteenpäin pyrkivän urheilijan, joka pystyy ottamaan suuria kehitysaskeleita tulevien vuosien aikana. Keskusteluissa hänestä huokui halu päästä kovaan ja laadukkaaseen ympäristöön kilpailemaan pelipaikasta sekä haastamaan itseään.”

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen kommentoi Mustosen paluuta; ”Justus on lupaava ja päämäärätietoinen nuori urheilija, joka nousi Öljyputkessa poikien maajoukkuetasolle. Justus siirtyi Kirkkonummelle kehittymään edelleen ja pääsi muutaman kauden Divarivisiitillä pelaamaan kymmeniä miesten pääsarjaotteluita vaihtelevissa rooleissa. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on siis vyöllään jo kosolti kokemusta, sekä ymmärrystä juniorien ja aikuisten pelimaailmojen eroavaisuuksista. Justus on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan niin laidassa, kuin keskikaistallakin. Hän sopii erinomaisesti Öljymiesten nopeaan ja liikkuvaan pelitapaan. Kasvu voittavaksi pelaajaksi F-liigassa vaatii vielä ripauksen lisää röyhkeyttä ja rohkeutta, joiden perustaa lähdemme valamaan valmistavan kauden voimaharjoittelulla.”

Esport Oilers toivottaa Justuksen lämpimästi tervetulleeksi takaisin Öljyyn!



Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo