Emil Kallio palaa Tiikereistä Oilersiin!
Julkaistu: 16.04.2021 16.44

Emil Kallio palaa Tiikereistä Oilersiin!

Vuonna 2001 syntynyt hyökkääjä edusti viimeiset kolme kautta Tikkurilan Tiikereitä


Oilersin kasvatti Emil Kallio siirtyi kaudelle 2018–19 Tiikereihin. Tikkurilassa vietetyn ajan huipensi viimeisen kauden nousu liigajoukkueeseen, jossa Kallio pääsi pelaamaan 13 ottelua tehopistein 2+3=5.

Uusvanha Öljymies kommentoi paluutaan; ”Todella hyvät ja positiiviset fiilikset! Mahtavaa päästä takaisin kasvattajaseuraan uusien haasteiden pariin. Joukkue on mielestäni todella kilpailuhenkinen ja taidokas ja sillä on mahdollisuus menestyä. Tuon joukkueeseen lisää nuorta intoa, älykkyyttä sekä monipuolisuutta hyökkäyspäähän.”

”Tämä on iso askel urallani, koska suurempana organisaationa Oilersissa on mahdollisuus edetä uralla, jos vain motivaatio ja tahto riittää. Päivittäinen tekeminen ja laatu on varmasti kovemmalla tasolla ja se tukee kehitystäni varmasti todella hyvin.”

Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius kommentoi Kallion paluuta; ”Olemme erittäin innoissamme Emilin paluusta. On hienoa, että uralleen nostetta ja vastuuta toisesta organisaatiosta hakevat pelaajat palaavat takaisin entistä valmiimpana kilpailemaan pelipaikasta liigajoukkueessamme. Kuluneella kaudella Kallio otti jo ensimmäiset askeleet liigatasolla ja tulevaisuudelta odotammekin lopullista läpimurtoa. Pelaajana hän omaa poikkeukselliset hyökkäyspelin vaistot, ja hänellä on potentiaalia nousta joukkueen avainpelaajaksi tulevaisuudessa kokonaisvaltaisen pelaamisensa kehittyessä entisestään.”

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen kommentoi Kallion paluuta; ”Kallio esiintyi muutama vuosi sitten edukseen Öljypoikien paidassa B-junioreiden finaaleissa ja jäi mieleen poikkeuksellisen pelirohkeutensa ansiosta. Olen erittäin mielissäni, että hän palaa nyt Tiikeri-visiitiltä kotiin.”

”Emil on taitava, juonikas ja monipuolinen laitahyökkääjä, jolla on erinomaiset vaistot tunnistaa tilanteita, sekä tehdä tulosta. Kuten kaikilla nuorilla urheilijoilla, töitä on vielä kosolti edessä ja Emilin kohdalla kehitysaskelia odotetaan erityisesti fyysisellä puolella, sekä puolustuspelaamisessa. Varusmiespalvelus urheilujoukoissa, sekä harjoitusympäristö Öljymiesten laadukkaassa arjessa on yhdistelmä, jossa kehitystä voi tapahtua tulevan kauden aikana huimasti. Uskon, että Emilillä on realistinen mahdollisuus lunastaa vakiorooli Öljymiesten pelaavassa kokoonpanossa, mikäli sitoutuminen ja arki toteutuvat riittävällä pieteetillä.”

Esport Oilers toivottaa Emilin tervetulleeksi takaisin Öljyyn!Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo