KAUPUNGINOSAJOUKKUEET (P12 - P6)

Kaupunginosajoukkueet tarjoavat harrastusvaihtoehdon jokaiselle pelaajalle harrastaa salibandya lähellä omaa kotiympäristöä 12-vuotiaaksi saakka lähtötasosta riippumatta. Ikäluokkien harjoitusmäärät ja kesto kasvavat maltillisesti asteittain. Harjoituksien sisällä ja peliryhmiä muodostaessa pelaajien lähtötaso huomioidaan aina taataksemme jokaiselle onnistumisen elämyksiä.

HAE MUKAAN JOUKKUESIIN

Joukkueisiin voit hakea ilmoittautua hakulomakkeen tai olemalla suoraan yhteydessä yhteyshenkilöihin.

KAUPUNGINOSAJOUKKUEET P12 - P9 (2010-2013-syntyneet)

LISÄTIETOA JA YHTEYSTIEDOT

Joukkueisiin otetaan uusia pelaajia ympärivuotisesti. Linkkiä painamalla näet joukkueet, harjoitusvuorot ja ikävaiheiden toiminnan kuvauksen. LISÄTIETOA JOUKKUEISTA

  • Ikäkausivastaava P6 - P9 Tony Isoksela: sähköposti tony.isoksela@esport.fi tai puhelin: 0400501738
  • Valmennuspäällikkö P10 - 12 Tomi Vuorenmäki: Sähköposti: tomi.vuorenmaki@esport.fi tai puhelin: 0400763434

TASOJOUKKUEET (P21 - P13)

Tasojoukkueet tarjoavat mahdollisuuden jokaiselle pelaajalle harrastaa ja pelata salibandya oman motivaation ja tason mukaisessa joukkueessa. Pelaajalla on kauden aikana tai kauden jälkeen mahdollisuus siirtyä joustavasti seuran sisällä eri tasoille oman toiveen ja valmentajan / valmennusvastaavan näkemyksen perusteella.


HAE MUKAAN JOUKKUEISIIN

Joukkueisiin haetaan pelaajia erityisesti keväisin, mutta pelipaikkaa voit kysyä ympärivuotisesti. Joukkueisiin voit hakea täyttämällä hakulomakkeen tai olemalla suoraan yhteydessä yhteyshenkilöihin.

HAKULOMAKE P21 - P18 (A-B-pojat)

HAKULOMAKE P16 - P13 (C-D -pojat)

LISÄTIETOA JA YHTEYSTIEDOT

Joukkueiden toiminnasta ja tavoitteista löydät lisätietoa TÄSTÄ

  • Valmennuspäällikkö (P17 - P21 NG ja akatemiajoukkueet) Aleksi Lammi: Sähköposti: aleksi.lammi@esport.fi tai puhelin: 0405960608
  • Valmennuspäällikkö (P13 - P16 NG ja akatemiajoukkueet) Rami Vienola: Sähköposti: rami.vienola@esport.fi tai puhelin: 0447703258
  • Harrastevastaava (Challenger joukkueet) Eemeli Kyllönen: Sähköposti: eemeli.kyllonen@esport.fi tai puhelin: 0400647093

TASOTOIMINNAN KUVAUS

NG joukkueet ovat edustusjoukkueita, joidenka tavoitteena on tarjota tavoitteellisimmille ja motivoituneimmille pelaajille laadukas valmennus ja harjoitusympäristö kokonaisvaltaiseen kehittymiseen. Kaikki edustusjoukkueet ovat MAAJOUKKUETIE - FBA yhteistyö joukkueita ja tavoitteena on pelata ikäluokan korkeinta sarjatasoa. Pelaajia nostetaan ja kierräteen säännöllisesti myös vanhemman ikäluokan edustusjoukkueen harjoituksiin ja otteluihin.

AKATEMIA joukkueet ovat kilpajoukkueita, joidenka tavoitteena on tarjota tavoitteellinen harjoitus ja peliympäristö edustusjoukkuetta kevyemmällä harjoitusmäärällä. Joukkuetaso on sopiva pelaajille, jotka haluavat harjoitella kilpailullisesti, mutta eivät tässä vaiheessa koe kovempaa sarjatasoa itselleen sopivaksi / oikeaksi vaihtoehdoksi. Akatemia joukkueet tekevät yhteistyötä Esport valmennuskeskuksen kanssa, joka takaa ominaisuusharjoitteluun laaduukkaan valmennuksen ja olosuhteet.

CHALLENGER joukkueet ovat haastajajoukkueita, joidenka tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuus kaikille pelaajille motivaatiosta tai lähtötasosta riippumatta, sekä luoda kipinää liikunnalliseen elämäntapaan. Joukkueen toiminnan kulmakiviä ovat harjoittelu ja pelaaminen tosissaan mutta siten että kaikki pelaajat pääsevät osallistumaan toimintaan ja nauttia harjoittelusta sekä pelaamisesta.