ESPORT OILERSIN PELAAJIEN TERVEYS HOIDETAAN MEHILÄISESSÄ!

Esport Oilers ja Mehiläinen ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta. Yhteistyön myötä kaikille seurassa harrastaville on mahdollisuus käyttää Urheilu Mehiläisen omaa tervey-denhuollon hoitotiimiä ja Mehiläisen kattavaa palveluvalikoimaa.

Esport Oilersin hoitotiimiin Urheilu Mehiläisessä kuuluvat
  • Ortopedi ja traumatologi Sikri Tukiainen
  • Fysioterapeutti Niklas Virta
  • Fysioterapeutti Lasse Lagerblom

Nimetyt asiantuntijat ymmärtävät erityisesti salibandyyn liittyviä vammoja ja vaivoja. He tukevat kaikenikäisten harrastajien kokonaisvaltaista terveyttä, hoitavat urheiluvam-moja ja sairastumisia sekä varmistavat turvallisen kentille paluun.

  • Mehiläisen kattava palveluvalikoima mahdollistaa kaikkien terveydenhuollon palveluiden saamisen saman katon alta.
  • Hyödynnä seuralle nimetyn Mehiläisen seurakoordinaattorin konsultaatiota

Veera Virkkunen on Esport Oilersille nimetty koordinaattori. Oma Urheilun kautta voit laittaa hänelle viestiä ja kysyä neuvoa asiantuntijan valintaan.

KIIREELLINEN HOITO -ÄKILLISEN VAMMAN SATTUESSA!

Mehiläisen tapaturmapäivystys palvelee sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta.
Tapiola Länsituuli 10, 02100 Espoo. Avoinna ma-to 8-20, pe 8-18 ja la-su 11-19.
Töölö Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 3.krs. Avoinna ma-pe 9-21, la-su 9-21. Palvelu on vuoden jokaisena päivänä.

Mehiläisen tapaturmapäivystyksessä hoidamme kaikki tapaturmat, kuten venähdykset, murtumat, haavat, palovammat ja silmävammat. Tarvittaessa tapaturmapäivystyksestä ohjataan lisätutkimuksiin. Mehiläisestä saat tarvittaessa myös nopeaa ja yksilöllistä kip-sauspalvelua ja laajat kuvantamisen mahdollisuudet ml. röntgen, magneettikuvaus (MRI), tietokonetomografia ja kartiokeilatietokonetomografia.

Avomurtumissa tai tapaturmissa, joissa on runsasta verenvuotoa soita aina 112

KIIREETÖN HOITO - AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT

Esport Oilersille nimetyn hoitotiimin löydät OmaMehiläinen-applikaatioista OmaUr-heilu-osiosta. Sieltä pääset myös suoraan varaamaan aikaa hoitotiimille. Tarvittaessa kysy neuvoa asiantuntijan valinnassa seuralle nimetyltä koordinaattorilta Veera Virk-kuselta veera.virkkunen@mehilainen.fi tai soittamalla p.040 681 7876.

Ajanvarauksen voi tehdä ympäri vuorokauden numerosta 010 414 00 (0,084 €/min) tai osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi. Asiakaspalvelukeskus palvelee joka päivä vuoro-kauden ympäri. Myös Digiklinikka palvelee urheilijoita ja perheenjäseniä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ja ilman ajanvarausta.

VAKUUTUKSET JA MAKSUKÄYTÄNNÖT

Jokaiselle seurassa harrastavalle suositellaan vähintään tapaturmavakuutusta. Louk-kaantumisen tullen ja hoitoon hakeutuessa on tärkeää tietää, missä vakuutusyhtiössä vakuutuksesi on. Jos olet ostanut vakuutuksen salibandyliiton kautta lisenssin oston yh-teydessä, vakuutus on Pohjolan Sporttiturva. Pohjola Vakuutus (OP) on nykyisin myös Mehiläisen kumppani ja voit pyytää vakuutusyhtiöltäsi hoidonohjausta Mehiläiseen. Aina voi tulla ensin Mehiläiseen ja maksukäytännöt hoituvat siellä sujuvasti asiantunte-vien hoitajien kanssa.

Kaikki vakuutusyhtiöt tarjoavat kattavasti sekä tapaturmavakuutuksia että sairaskuluvakuutuksia urheilijoille. Selvitä ennakkoon, millaista hoitoa vakuutus korvaa ja mitkä ovat oman vakuutusyhtiön toimintatavat. Huomioitavaa on myös se, että tapaturmavakuutus kattaa usein vain akuutit vapaa-ajan tapaturmat. Näihin ei yleensä kuulu rasituksen aiheuttamat vammat eli esimerkiksi kehonosan kipeytyminen harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

OMAMEHILÄINEN JA OMAURHEILU – TUKEA JA ETUJA SINULLE JA ESPORT OILERSILLE

Lataa OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi tai kirjaudu verkkopalveluun, niin pääset rekisteröitymään OmaUrheiluun. Rekisteröitymällä OmaUrheilu -palveluun ja asioimalla Mehiläisessä kerrytät seuralle maksettavaa tukipottia. Myös Esport Oilersin kannattajiksi rekisteröityneiden ystävien ja perheenjäsenten asiointi Mehiläisessä kasvattaa Esport Oilersin tukipottia.

NÄIN OTAT OMAURHEILUN KÄYTTÖÖN:
1. Avaa OmaMehiläinen –sovellus
2. Klikkaa sovelluksen alareunasta ”MINÄ”
3. Klikkaa ”OMAURHEILU”
4. Etsi urheiluseuralistauksesta ESPORT OILERS
5. Rekisteröidy salasanalla ”MEHURHEILU”
6. Lisää rataskuvasta myös perheenjäsenesi seuran rekisteriin

Oma Mehiläisessä on tarvittaessa käytössäsi myös maksullinen digiklinikan etävastaan-otto, josta saat apua sinun ja perheesi kaikkiin terveyshuoliin ympäri vuorokauden, vuo-den jokaisena päivänä.

Saat molemmat palvelut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-applikaation puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Vanhempi voi rekisteröidä omaan käyttäjäprofiiliinsa sekä OmaMehiläisessä että OmaUrheilussa lapsen, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Näin myös junioripelaajat saavat OmaMehiläisen Digiklinikan ja edut käyttöönsä ja voivat kerryttää seuran tukipottia.

Ohjeet ja lisätietoa:Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo