Esport OilersJulkaistu: 27.06.2024 00.59

Henry Arrhenius Oilersin toiminnanjohtajaksi - kasassa vahva organisaatio

Oilersin uutena toiminnanjohtajana on aloittanut Henry Arrhenius. Edeltäjä Jouni Vehkaoja toimi ansiokkaasti seuran toiminnajohtajan tehtävässä reilut yksitoista vuotta.

Arrhenius on toiminut Oilersissa vuodesta 2014 juniori- ja valmennuspäällikkönä ja kaudesa 2020-2021 urheilutoimenjohtajana. Ennen saapumistaan Oilersiin hän työskenteli juniori- ja valmennuspäällikkönä vuosina 2007-2014 salibandyseura Hatsinassa Mikkelissä.

Toiminnanjohtajan keskeisimmät vastuualueet ovat seuratoiminnan strateginen ja taloudellinen johtaminen, yhteistyökumppaneista ja -verkostosta huolehtiminen sekä miesten liigajoukkueen toiminta.

”Kun kiinnostustani tehtävään kartoitettiin olin hyvin otettu luottamuksesta ja myös välittömästi innostunut sekä motivoitunut toimimaan urheilun parissa erilaisesta tulokulmasta. Tiiviisti yli kaksikymmentä vuotta putkeen valmennuksen ja valmennuksen johtamisen parissa toimineena oma kiinnostuksen kohde on siirtynyt lähivuosina vahvemmin myynnin-, markkinoinnin- ja seuran kehittämiseen. Tämä on henkilökohtaisesti uusi, sopiva haaste ja lähdenkin erittäin motivoituneena kehittämään omaa osaamista sekä seuraa seuraavien vuosien aikana.”, Arrhenius sanoo.

Tavoitteena olla yksi suunnannäyttäjistä

”Seuramme kasvoi ja kehittyi edellisen toiminnanjohtaja Jouni Vehkaojan aikana jälleen yhdeksi suurimmista ja menestyneimmistä seuroista monella eri osa-alueella. Lähtötilanteemme on erinomainen ja seuratoimintamme on vakaalla pohjalla tulevaisuutta ajatellen. Koen kuitenkin, että meillä on valtavasti potentiaalia, jota emme ole vielä käyttäneet täysin. Suomessa on useita laadukkaita huippuseuroja, jotka tekevät esimerkillistä, vastuullista ja menestyksekästä työtä. Meidän tulee vielä kehittyä jokaisella osa-alueella jotta pääsemme samaan joukkoon, mutta se on tavoitteemme. Keskeisimpiä asioita tässä tavoitteessa ovat Espoon olosuhteiden ratkaiseminen, junioritoiminnan sekä myynnin- ja markkinoinnin kehittäminen.”, Arrhenius summaa.

Oilersin organisaatio:
Henry Arrhenius, toiminnanjohtaja
Tomi Vuorenmäki, hallintovastaava/seurakoordinaattori
Ilmari Vuorenmaa, viestintävastaava
Lasse Heikura, nais- ja tyttösalibandyvastaava
Tuomas Laakkonen, valmennuspäällikkö P22-P17 edustusjoukkueet
Rami Vienola, valmennuspäällikkö P16 - P12 edustusjoukkueet
Jussi Keskinen, valmennuspäällikkö P22 – P12 Akatemiajoukkueet (1.8.2024 alkaen)
Miikka Marjakangas, valmennuspäällikkö P11 – P10 Kaupunginosajoukkueet
Tony Isoksela, ikäkausivastaava P9-P7 kaupunginosajoukkueet
Eemeli Kyllönen, harrastevastaava
Aleksi Lammi, F-liigajoukkueen päävalmentaja / kehitysvastaava

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo