Tuomas Laakkonen P17-22NG valmennuspäälliköksi!
Esport OilersJulkaistu: 20.06.2024 14.45

Tuomas Laakkonen P17-22NG valmennuspäälliköksi!

Tuomas Laakkonen toimii ensi kaudella Oilersin P17-22NG:n valmennuspäällikönä ja lisäksi P22 NG:n vastuuvalmentajana. Laakkosen tehtäviin kuuluu joukkueiden ja valmentajien tuki ja toiminnan kehittäminen, sekä yhteistyö liigajoukkueen ja nuorten maajoukkue- ja maajoukkuetietoiminnan kanssa.

Laakkonen on valmentanut ennen Oilersia RSB-Teamissa, SBC Levissä, Westend Indiansissa, Hawksissa ja SB-Prossa. Oilersissa hän on toiminut vuodesta 2020 lähtien. Oilerissa Laakkonen on nähnyt junioriputken C2-ikäluokasta ylöspäin. Aluksi hän on toiminut apuvalmentajana ja nyt viimeisenä kautena P19-22:n ja Miesten Akatemian päävalmentajana.

"Heti alusta asti olen kokenut olevani tervetullut Öljyyn! Oilers on ammattimainen organisaatio täynnä hienoja persoonia. Seurassa olen saanut olla oma itseni ja tuoda esiin sekä toteuttaa omia visioitani. Olen kiitollinen tähän astisista vuosistani Öljyssä ja nyt todella otettu uudenlaisesta pestistä ensi kaudella. Tämä on hieno mahdollisuus kehittää yhteistyössä muiden valmentajien, pelaajien sekä seuran kanssa entistä parempaa arkea Öljyn junioriputken loppupäähän. Haluamme tarjota pelaajille kokonaisvaltaisesti laadukkaan harjoitteluympäristön, joka sisältää niin modernia fysiikkavalmennusta kuin asiantuntevaa fysioterapiaa. Kaukalossa haluamme olla pelin evoluution edelläkävijöitä Öljylle tunnusomaisin piirtein. Malttamattomana kohti uusi haasteita. Nähdään halleilla!", Laakkonen kommentoi.

"Tuomas on tehnyt erinomaista ja nousujohteista työtä vanhimpien juniorijoukkueiden kanssa, jonka pohjalle pystymme rakentamaan jälleen vahvaa junioripohjaa pelaajakehityksen sekä kilpailukyvyn näkökulmasta. Odotamme Tuomaksen johdolla saavamme rakennettua vahvemman identiteetin huippuvaiheen pelaajakehitykseen sekä tiiviin yhteistyön joukkueisen ja valmentajien välille eri ikävaiheissa.", sanoo puolestaan Oilersin toiminnanjohtaja Henry Arrhenius.

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo