​Heikki Iiskolalle kahden vuoden jatkosopimus Oilersin kanssa!
Julkaistu: 15.02.2023 18.57

​Heikki Iiskolalle kahden vuoden jatkosopimus Oilersin kanssa!

Uransa tähän mennessä tehokkainta kautta pelaava Iiskola nähdään Oilersissa jatkossakin.


24-vuotias hyökkääjä Heikki Iiskola pelasi ensimmäiset liigaottelunsa kaudella 2015–2016 Westend Indiansin riveissä. Kolmen kauden mittainen jakso Heimossa huipentui kaudella 2017-2018, kun Iiskola pelasi todellisen tykkikauden ollen koko liigan pistepörssin viidentenä tehopistein 28+22=50.

Sensaatiomaisen kauden jälkeen edessä oli siirtyminen Oilersiin kaudelle 2018–2019. Iiskola onnistui tekemään tulosta myös Oilersin riveissä, ja kausi oli yhtä maalia vaille yhtä onnistunut pisteiden valossa kuin edellinenkin.

Kuluva kausi on Iiskolan viides Oilersissa. Edelliset neljä kautta ovat tuottaneet myös joukkuekohtaista menestystä, kun Iiskola on ollut voittamassa SM-hopeaa ja -pronssia Oilersin riveissä. Nyt Iiskola ja Oilers ovat tehneet kahden kauden mittaisen jatkosopimuksen, jonka myötä taitava laitahyökkääjä nähdään Oilersin paidassa ainakin kevääseen 2025 saakka.

Iiskola kommentoi positiiviseen sävyyn jatkosopimustaan; ”Jatkosopimuksesta on totta kai hyvät fiilikset! Joukkue on todella sopiva itselle ja hyvä paikka mennä eteenpäin, niin ei ole valittamista.”

Ensimmäisen Oilers-kautensa jälkeen Iiskola on pelannut loukkaantumisten vuoksi rikkonaisia kausia. Tälle kaudelle Iiskola pääsi kuitenkin valmistautumaan täysin terveenä, ja kausi on ollut pisteiden valossa uran tehokkain. 27 pelatun runkosarjaottelun jälkeen kasassa on häkellyttävät tehopisteet 27+29=56, joilla Iiskola on myös F-liigan pistepörssin kärkisijoilla.

Iiskola kommentoi kulunutta kauttaan ja tulevaa kevättä; ”Mukavampaahan se on, kun pystyy vaikuttamaan enemmän ja auttamaan jengiä kentällä nyt ja jatkossakin. Odotukset ovat itsellä kovat loppukaudelle, tehdään heikkouksista vahvuuksia niin olemme kokonaisvaltaisesti parempia. Jenginä puhalletaan yhteen hiileen nyt pari kuukautta niin eiköhän ala tapahtumaan.”

Iiskola valoitti henkilö- ja joukkuekohtaisia tavoitteitaan; "Joukkueena tavoitteemme on voittaa mestaruuksia ja olla F-liigan kirkkaimmalla huipulla. Henkilökohtaisesti tavoittelen sitä, että pystyn olemaan merkittävässä roolissa tukemassa yhteistä tavoitettamme. Lisäksi toivon saavuttavani paikan maajoukkueesta kovalla työllä ja pelaamalla hyvin."

Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius kommentoi Iiskolan jatkosopimusta; ”Seuran tavoitteena on kilpailla myös tulevaisuudessa mestaruuksista ja sen tavoitteen saavuttamiseksi Iiskolan jatkosopimus antaa erinomaisen lähtökohdan.”

”Loukkaantumiskierteestä selviydyttyä Iiskola on osoittanut olevansa sarjan eliittihyökkääjä ja kokonaisvaltaisen pelaamisen kehittyessä hänellä on täydet mahdollisuudet tehdä läpimurto myös kansainvälisillä kentillä. Pelillisen kyvykkyyden lisäksi hän on erittäin pidetty joukkueen sisällä ja onkin yksi tärkeä kulmakivi joukkueen erinomaiselle ilmapiirille, johon uusien pelaajien on ollut helppo sopeutua.”


H. Iiskola ja Oilers kamppailevat pisteistä seuraavan kerran perjantaina Westend Indiansia vastaan! Kello 18.30 Tapiolan Urheiluhallilla alkavaan mittelöön liput myy Tiketti.



Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo