Eino Pesulle jatkosopimus “Tulee varmasti todella siisti kausi!”
Julkaistu: 12.08.2021 15.49

Eino Pesulle jatkosopimus “Tulee varmasti todella siisti kausi!”

Oilersia yhteensä 153:ssä liigaottelussa edustanut hyökkääjä Eino Pesu on solminut Oilersin kanssa jatkosopimuksen kaudesta 2021-2022.


26-vuotias hyökkääjä on saavuttanut urallaan SM-hopean Indiansin A-junioreissa 2013-2014, ja Oilersin edustusjoukkueessa viime keväänä. Kuten koko joukkueelle, myös Pesulle viime kevään hopeamitali kasvatti isoa nälkää tulevaan kauteen.

Pesu kommentoi jatkosopimustaan; “Hyvät tunnelmat jatkosta! Viime kauden päätös jätti nälkää ja pettymyksen tunnetta, mitä lähdetään tietenkin korjaamaan ja hakemaan sitä kirkkainta mitalia.”

“Lähden kauteen todella hyvillä mielin. Meillä on kasassa todella hyvä joukkue, jossa on paljon hyviä pelaajia sekä hyvä kilpailu pelipaikoista ja peliajasta. En näe mitään syytä miksi emme olisi tänäkin vuonna kärkikahinoissa. Meillä on tänäkin vuonna ihan realistiset mahdollisuudet voittaa mestaruus. Tulee varmasti todella siisti kausi!”

Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius kommentoi Pesun jatkosopimusta; “Einon jatkosopimus on tervetullut lisäpalanen hyökkäjistön leveyteen ja maalintekovoimaan. Liigatasolla jo varsin kokenut pelaaja parantaa myöskin entisestään joukkueen ilmapiiriä ja työnteon kulttuuria.”



Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo