PRO CAMP WITH KAUPPITWINS 2023


Pro Camp with KauppiTwins on jokaisen tyttöpelaajan unelmaleiri ja on tarkoitettu vuonna 2008-2012-syntyneille tyttöjuniorille. Kolmen päivän leirillä pääset harjoittelemaan ja opettelemaan salibandyn saloja yhdessä maajoukkueen huippupelaajien Veera ja Oona Kaupin kanssa! Valmennuksesta leirillä Kauppien ohella vastaavat Esport Oilersin ammattivalmentajat.

Myös maalivahdit saavat laadukasta opetusta leirin aikana ammattimaalivahtivalmentajan johdolla. Leirille tulevalla maalivahdilla tulee olla omat maalivahdin varusteet.

Tule mukaan maajoukkuetähtien seuraksi!


AJANKOHDAT JA PAIKAT:

Ma 19.6. - Ke 21.6.2023 Solvallan urheiluopisto (Nuuksiontie 82, 02820 Espoo) TÄYNNÄ KENTTÄPELAAJIEN OSALTA! MAALIVAHTEJA MAHTUU VIELÄ MUKAAN.

HINTA:
  • 269e / 3pv leiriviikko

Hinta sisältää: valmennuksen, täysihoidon (majoitus ja ruokailut), Pro Camp with Kauppi Twins -tuotepaketin ja hauskaa oheisohjelmaa!

Huom. Leirillä yöpyminen ei ole pakollista, mutta hinta (269e) on sama kaikille, riippumatta siitä yöpyykö urheiluopistolla vai ei.


ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen tehdään sähköisen linkin kautta alta:

https://www.lyyti.fi/reg/Pro_Camp_with_KauppiTwins...

Huom! Leiriviikolle mahtuu enintään 54 kenttäpelaajaa ja 6 maalivahtia.


LEIRIOHJELMA JA SISÄLTÖ:

Leirin runko-ohjelma ja sisältö tulee koostumaan lajiharjoituksista, oheisharjoituksista, luennosta ja muusta hauskasta oheisohjelmasta, kuten uimisesta, saunomisesta, makkaranpaistosta yms.

Leirille saapuminen tapahtuu leirin alkamispäivänä arviolta klo 13 maissa ja leiri päättyy leirin päätöspäivänä noin klo 15.

Tarkka leiriohjelma sekä tarkemmat tiedot leiristä lähetetään leiriä edeltävällä viikolla.


MUU YLEISINFO:
  • Varusteiksi leirille mukaan tarvitsee omat lajiharjoitus- ja ulkoliikuntavarusteet, juomapullon, hygieniavälineet sekä uintivarusteet.
  • Leiriläiset ovat vakuutettu tapahtuman järjestäjän toimesta.

LISÄTIEDOT:

Eemeli Kyllönen, Pro Camp leirivastaava
Sähköposti: eemeli.kyllonen@esport.fi
Puhelin: 0400647093