PRO CAMP WITH KAUPPITWINS 2024


Pro Camp with KauppiTwins on jokaisen tyttöpelaajan unelmaleiri ja on tarkoitettu vuonna 2009-2013-syntyneille tyttöjuniorille. Kolmen päivän leirillä pääset harjoittelemaan ja opettelemaan salibandyn saloja yhdessä maajoukkueen huippupelaajien Veera ja Oona Kaupin kanssa! Valmennuksesta leirillä Kauppien ohella vastaavat Esport Oilersin ammattivalmentajat.

Myös maalivahdit saavat laadukasta opetusta leirin aikana ammattimaalivahtivalmentajan johdolla. Leirille tulevalla maalivahdilla tulee olla omat maalivahdin varusteet.

Tule mukaan maajoukkuetähtien seuraksi!


AJANKOHDAT JA PAIKAT:

Ti 25.6. - To 27.6.2024 Solvallan urheiluopisto (Nuuksiontie 82, 02820 Espoo)

HINTA JA PERUUTUSEHDOT:
  • 279e / 3pv leiriviikko. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Varatun leiripaikan voi peruuttaa 14 päivää ennen leiriviikon alkamista, muuten veloitamme täyden leirihinnan. Peruutukset tulee tehdä suoraan leirivastaavalle sähköpostitse.
  • Mikäli lapsi sairastuu/loukkaantuu ennen leiriviikon alkua, tulee leirivastaavalle toimittaa lääkärintodistus, jota vastaan palautamme leirimaksun.
  • Mikäli sairastuu/loukkaantuu kesken leiriviikon, käsittelemme hyvityksen tapauskohtaisesti.

Hinta sisältää: valmennuksen, täysihoidon (majoitus ja ruokailut), Pro Camp with Kauppi Twins -tuotepaketin ja hauskaa oheisohjelmaa!

Huom. Leirillä yöpyminen ei ole pakollista, mutta hinta (279e) on sama kaikille, riippumatta siitä yöpyykö urheiluopistolla vai ei.


ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen tehdään sähköisen linkin kautta alta:

https://www.lyyti.fi/reg/Pro_Camp_with_KauppiTwins...

Huom! Leiriviikolle mahtuu enintään 72 kenttäpelaajaa ja 8 maalivahtia.


LEIRIOHJELMA JA SISÄLTÖ:

Leirin runko-ohjelma ja sisältö tulee koostumaan lajiharjoituksista, oheisharjoituksista, luennosta ja muusta hauskasta oheisohjelmasta, kuten uimisesta, saunomisesta, makkaranpaistosta yms.

Leirille tulee saapua leirin alkamispäivänä (ti 25.6) viimeistään klo 13.00. Leiri päättyy leirin päätöspäivänä (to 27.6.) noin klo 15.

Tarkka leiriohjelma sekä tarkemmat tiedot leiristä lähetetään leiriä edeltävällä viikolla.


MUU YLEISINFO:
  • Varusteiksi leirille mukaan tarvitsee omat lajiharjoitus- ja ulkoliikuntavarusteet, juomapullon, hygieniavälineet sekä uintivarusteet.
  • Leiriläiset ovat vakuutettu tapahtuman järjestäjän toimesta.

LISÄTIEDOT:

Eemeli Kyllönen, Pro Camp -leirivastaava
Sähköposti: eemeli.kyllonen@esport.fi
Puhelin: 0400647093


Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo