LÄÄKÄRIPALVELUT

Urheilu Mehiläinen on seuran virallinen lääkärikeskus yhteistyökumppani, jonka tarkoituksena on taata jäsenistölle helppo ja toimiva hoitoketju äkillisen vamman sattuessa. Mehiläisellä on uusi toimikeskus Tapiolan Ainoassa, jossa seuralle nimetyt urheiluun erikoistuneet lääkärit ja fysioterapeutit ottavat vastaan.

Rekisteröidy OmaUrheilu -palveluun lataamalla OmaMehiläinen sovellus puhelimeesi. OmaUrheilun kautta hoitotiimi on aina käden ulottuvaillasi ja saat varattua ajan nopeasti. Samalla kasvatat seuralle jaettavaa tukipottia!

OHJEET JA LISÄTIEDOT


FYSIOTERAPIA- JA KUNTOUTUSPALVELUT

Seuran virallisena urheilufysioterapeuttina toimii Tuomas Tikkala. Mikäli sinulla esiintyy pitkäkestoisia vaivoja tai loukkaantumisia ole suoraan yhteydessä puhelimitse, niin saat konsultaation jatkotoimista.

Puhelinkonsultaatio kaikille seuran jäsenille on veloitukseton. Konsultaation kautta saat ohjeet harjoitteluun, ohjauksen asiantuntijalle tai sinulla on mahdollisuus varata fysioterapia / kuntoutus käyntejä edulliseen 50€ / kerta hintaan. Fysioterapia tai kuntoutuspalvelut tehdään joukkueen harjoituksissa tai erikseen sovittavana ajankohtana Esport Arenalla.

OHJEET JA LISÄTIEDOT


YHTEYSTIEDOT

Tuomas Tikkala

0400662317