Historian ensimmäinen F-liiga Draft pidetään huomenna!
Julkaistu: 16.05.2023 15.00

Historian ensimmäinen F-liiga Draft pidetään huomenna!

Oilers varaa kymmenentenä historian ensimmäisessä F-liigadrafttissa


Tampereen Bläk Boksissa järjestettävä F-liiga Draft tarjoaa F-liigajoukkueille mahdollisuuden varata nimiinsä ulkomaalaisia nuoria huippupelaajia. Varattavien pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita, ja enintään 22-vuotta tänä vuonnaa täyttäviä. Varausjärjestys jokaisella kolmella kierroksella tapahtuu viime kauden menestyksen mukaisesti, eli F-liigassa viimeisenä ollut FBC Turku varaa ensimmäisenä, ja mestaruuden voittanut TPS viimeisenä. Pronssimitalit voittanut Oilers varaa kymmenentenä jokaisella varauskierroksella.

Jokainen joukkue on sitoutunut varaamaan vähintään yhden pelaajan, joka ei ole Sveitsin, Ruotsin tai Tšekin kansalainen. Draft-järjestelmä ei koske suomalaisia pelaajia eikä pelaajaa, joka on päättyneellä kaudella pelannut F-liigassa, Divarissa tai ylimmässä juniorisarjassa (P22) vähintään 10 virallista peliä.

Draftin säännöt (F-liiga.com)

F-Liiga on listannut ennakolta lupaavimmat kärkipelaajat tulevassa Draftissa. Kärkikolmikkoon on nimetty tšekkiläiset Filip Forman, Matej Havlas & Adam Hemerka.

Draftin huippulupaukset (F-liiga.com)

Huomenna keskiviikkona kello 14.00 alkavaa Draft-tilaisuutta voi seurata suorana Ruudun kautta.Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo