​Matias Juurannolle vuoden jatkosopimus Oilersin kanssa!
Esport OilersJulkaistu: 09.03.2023 19.30

​Matias Juurannolle vuoden jatkosopimus Oilersin kanssa!

Neljättä kauttaan Oilersin liigamiehistössä pelaava Juuranto on tehnyt kevääseen 2024 ulottuvan jatkosopimuksen


25-vuotias Matias Juuranto aloitti uransa Westend Indiansin riveissä. Aika Heimossa päättyi kevääseen 2018, jonka jälkeen Juuranto siirtyi Oilersiin. Juurannon ensimmäinen kausi Oilersissa kului U21-joukkueessa, jonka kausi päättyi ikäluokan mestaruuteen keväällä 2019.

Ensimmäinen liigakausi Oilersissa muodostui uran tähän saakka tehokkaimmaksi, sillä Juuranto kirjautti runkosarjassa yhdeksän maalin lisäksi neljä syöttöpistettä. Seuraavalla kaudella Juuranto oli sivussa kymmenen runkosarjaottelun verran loukkaantumisen vuoksi Oilersin hopeaan päättyneellä kaudella.

Neljä liigakautta ovat tuottaneet Juurannon tilastoihin runkosarjassa 99 ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 18+23=41. Pudotuspeleissä 28 ottelua ovat tuottaneet tehot 5+1 sekä SM-hopeaa keväällä 2021 ja SM-pronssia keväällä 2022. Oilers-aikanaan Juuranto on esiintynyt edukseen erityisesti monipuolisuudellaan, sillä luotettava kahden suunnan pelaaja on pelannut kaikilla pelipaikoilla maalivahtia lukuun ottamatta.

Juuranto kommentoi jatkosopimustaan; ”Hyvät fiilikset jatkamisesta! Oilersissa on ollut pirun hyvä pöhinä päällä jo pidempään. Hyviä äijiä joukkue täynnä niin kyllä täällä viihtyy.”

Juuranto kommentoi tavoitteistaan ja kuvaili itseään pelaajana; ”Mestaruus on ainut asia mikä kiinnostaa ja sen takia tätä touhua tehdäänkin! Olen nopea ja liikkuva kaveri. Viimeistelyyn pitää saada terävyyttä ja sitä kautta toivottavasti pisteitäkin alkaa tulemaan enemmän!”

Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kommentoi Juurannon jatkosopimusta; ”Juuranto tuo joukkueeseen luotettavaa kahden suunnan suorittamista ja lisäksi mieheltä löytyy myös ratkaisukykyä. Monipuolisena pelaajana hän pystyy operoimaan hyvin eri pelipaikoilla, ja pystyy pelaamaan hyvin ja liikkuvasti molempiin suuntiin. Juuranto on meille erittäin tärkeä pelaaja kentällä ja kaukalon ulkopuolella.”