Jesperi Lindforsille 1+1 mallinen jatkosopimus Oilersin kanssa!
Esport OilersJulkaistu: 02.03.2023 19.00

Jesperi Lindforsille 1+1 mallinen jatkosopimus Oilersin kanssa!

Seuraikoni Jesperi Lindfors jatkaa uraansa Oilersissa


Vuonna 1993 syntynyt Jesperi Lindfors on edustanut urallaan ainoastaan kasvattajaseuraansa Oilersia. Kaudesta 2011–12 alkanut liigaura Oilersin takalinjoilla on kasvattanut Lindforsista joukkueen puolustuksen tukipilarin, sekä tärkeän osan Oilersin liigajoukkuetta. Kaudesta 2019-2020 alkaen Oilersin kapteenin tehtävät siirtyivät Casper Pfitzneriltä Lindforsille.

Kaksitoista liigakautta ovat tuottaneet palkintokaappiin kaksi SM-hopeaa, sekä pronssia keväältä 2022. Pitkän ja upean uran myötä Lindfors on tällä hetkellä kahdeksantena Oilersissa pelatuissa runkosarjan otteluissa, ja aktiivipelaajista Lindforsin edellä ovat ainoastaan veljensä Santeri Lindfors sekä Ilari Talvitie.

292 pelattua runkosarjaottelua ovat tuottaneet 47 maalia sekä 114 syöttöpistettä. Hyökkäyspään tehokkuuden lisäksi Lindfors tunnetaan luotettavasta oman pään varjelemisestaan. Kokeneena pelaajana Lindforsin peli on kehittynyt vuosien saatosta, mistä tunnustuksena voidaan nähdä paikka Suomen maajoukkueen riveissä viime vuonna pelatuissa Sveitsin MM-kisoissa.

Nyt tehdyn 1+1 vuotisen jatkosopimuksen myötä Lindfors jatkaa Oilersissa vähintään kevääseen 2024 saakka. Sopimus sisältää optiomahdollisuuden kaudesta 2024–25.

Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kommentoi Lindforsin jatkosopimusta; ”On todella hienoa, että pitkäaikainen kapteenimme jatkaa uraansa Oilersissa. Uransa huipulla oleva Lindfors on merkittävä tekijä Oilersin puolustuksessa, sekä joukkueessa kokonaisuudessaan. Absoluuttista luotettavuutta kaukalossa täydentää hänen roolinsa hyvänä joukkuepelaajana sekä kokeneen pelaajan esimerkki varsinkin nuoremmille pelaajille. Lindfors tulee olemaan näyttelemään merkittävää roolia Oilersin taistellessa mestaruuksista nyt ja tulevaisuudessa.”

Jesperi Lindfors kommentoi jatkoaan; ”Hyvät fiilikset jatkaa kasvattajaseurassa! Tavoitteena on edelleen kehittyä pelaajana, mutta tässä kohtaa uraa vain voittamisella on itselle väliä. Siihen tähdätään tänä vuonna ja tulevaisuudessa.”


J. Lindforsin otteita kaukalossa voi ihailla heti huomenna perjantaina, kun Oilers kohtaa kotikaukalossaan Classicin! Liput: Tiketti.fi