19
MAR
18.30
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-liigan runkosarja

Oilers - LASB  7 - 3

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers isännöi LASB:ia vuoden viimeisessä kotipelissä!

Oilers vs. LASB // PE 19.11. // 18.30 // Tapiolan Urheiluhalli


Liput: Tiketti.fi
Lähetys: Ruutu.fi


Oilersin kausi, 11 O, 7 V, 0 JAV, 2 JAH, 2 H, sijalla #5
LASB:in kausi, 12 O, 3 V, 0 JAV, 2 JAH, 7 H, sijalla #10


Yhdentoista pelatun ottelun jälkeen Oilers on erikoisessa asemassa. Seitsemästä vierasottelusta Oilers haki täydet pisteet lukuunottamatta lokakuun Happee-ottelua, mutta kotikentällä kyyti on ollut kylmää. Neljä kotiottelua ovat päättyneet suoriin tappioihin Nokian KrP:lle sekä viime perjantaina TPS:lle. EräViikinkejä vastaan Oilers hävisi rangaistuslaukauksilla, ja ainoan kotivoittonsa Oilers on ottanut Tikkurilan Tiikereistä. Yhdentoista ottelun jälkeen Oilers onkin sijalla viisi, ja Öljymiehillä onkin runsaasti parannettavaa pelissään nimenomaan kotikaukalossa.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan yltänyt LASB ei ole onnistunut saamaan aikaan vastaavaa hurmosta tämän alkukauden aikana. Kahdentoista pelatun ottelun jälkeen LASB on seitsemän pistettä EräViikinkejä perässä ja pudotuspeliviivan alapuolella.

LASB:in onnistuneen viime kauden jälkeen joukkueen onnistujilla oli luonnollisesti kysyntää muuallakin. LASB:in merkittäviin menetyksiin lukeutuvat Nokian KrP:hn siirtynyt Miska Mäkinen, EräViikinkeihin vaihtanut Patrik Laitinen sekä Oilersiin tullut Tuure Ailio. Tämän kauden LASB:illa onkin kova työ toistaa edelliskauden hyvät otteet.

Oilers-maalivahti Joonas Kaltiainen kommentoi haastavaa kotisaldoa suhteessa huomiseen; ”Huomenna meillä on kasvojen pesun paikka, sillä kotona ei saisi hävitä peliäkään. En tiedä mistä vaikeutemme kotihallissa ovat johtuneet, mutta jokaisen on aika ryhdistäytyä.”

”LASB tykkää pelata pallollista peliä, ja puolustaa erittäin tiiviisti. Meillä on mietinnän paikka, miten löydämme keinot heidän puolustuksen sumpun avaamiseen.”

Huomenna Oilersilla on luvassa vuoden viimeinen kotiottelu, joka on samalla viimeinen ottelu ennen salibandyn miesten MM-kisoja. Huomisen jälkeen Joonas Kaltiaisen sekä Justus & Rasmus Kainulaisen tie vie kohti maajoukkuetta. Ensikertalaisena kisoihin lähtevä Kaltiainen kommentoi tuntemuksiaan; ”Hyvät fiilikset. Ensi viikolla lähdetään maajoukkueen perinteiselle lämpöleirlle Espanjaan aurinkoa ottamaan. Siitä se vauhti alkaa kiihtymään kohti pelejä”

Oilers vs. LASB huomenna kello 18.30 – Osta liput TÄSTÄ