6
MAA
17.00
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-liigan runkosarja

Oilers - SPV  

Tapiolan Urheiluhalli

​Oilersin viikon kolmas ottelu päättyi viikon kolmanteen voittoon!

Maali- ja jäähyrikas kamppailu päättyi lopulta Oilersin 11-6 voittoon.


Oilers vs. SPV 11-6 (5-2, 1-0, 5-4)

Tilastot
Maalikooste


Oilersin ja SPV:n välisen kamppailun avausmaalia ei tarvinnut odottaa kolmea minuuttia enempää. Oilers-puolustaja Jesperi Lindfors onnistui potkaisemaan SPV:n avaussyötön takaisin vieraiden kenttäpuoliskolle, ja palloon ehti ensimmäisenä Rasmus Kainulainen. Kainulaisen vikkelä rannelaukaus upposi sisään ja SPV-vahti Anton Kronqvist oli yllätetty ensimmäisen kerran. Minuuttia myöhemmin SPV-puolustus oli pulassa Matias Juurannon ja Santeri Lindforsin kovan prässin alaisena, ja Santeri Lindfors pääsi iskemään Oilersin kahden maalin karkumatkalle.

Viiden minuutin pelin jälkeen maalitahti yltyi, kun SPV:n kavennusmaalia seurasi kenties kauden upein maali. Rasmus Kainulainen otti pomppivan pallon jalalla haltuun, jonka jälkeen Kainulainen onnistui lyömään pallon yhdellä kädellä maalin kattoon rystypuolelta. Paria minuuttia myöhemmin R. Kainulaisen veto puolesta kentästä upposi sisään, ja näin Rasmuksella oli hattutemppu kasassa reilussa kahdeksassa minuutissa. Erän lähestyessä loppuaan Oilers pääsi ylivoimalle, joka hyödynnettiin Justus Kainulaisen ammuttua tulisella lämärillä Oilersin viidennen maalin. Erän päätösminuutilla SPV ei saanut hyödynnettyä rangaistuslaukausta, mutta Eero Karjanlahti onnistui kaventamaan 5-2:een 15 sekuntia ennen ensimmäistä erätaukoa.

Maali- ja jäähyrikkaassa ottelussa tahti hiipui toisessa erässä, sillä tilastoihin merkittiin lopulta vain yksi maali, ja yksi jäähy. Ajassa 25.50 Kristian Lamminen onnistui maalinteossa, ja viisi minuuttia ennen erän loppua Elias Pekari kävi lusimassa kahden minuutin rangaistuksen jatkuvasta väärästä pelitavasta.

Ottelun kolmas erä oli ylivoimapelin kulta-aikaa. Ensin Oilers iski kolme ylivoimamaalia Matias Veikkolan, Tuomas Iiskolan ja Rasmus Kainulaisen toimesta, jonka jälkeen SPV iski kolme maalia niinikään ylivoimalla. Neljä minuuttia ennen loppua Santeri Lindforsin päästyä läpi SPV:n Ville-Pertti Kuusela onnistui rikkomaan Lindforsia sekä rangaistuslaukauksen että jäähyn arvoisesti. Justus Kainulainen ei saanut upotettua rankkarista, mutta seuranneesta ylivoimasta oli Matias Veikkolan aika iskeä illan toinen osumansa. Kahta minuuttia ennen loppua SPV iski illan viimeisensä kaventaen ylivoimalla 10–6:een, mutta illan viimeisen osuman naulaasi Justus Kainulainen, joka sinetöi illan loppuluvut 11–6.

Oilersin maalilla sekä lauantain Indians-ottelun, että eilisen SPV-kamppailun urakoinut Niko Nordström kommentoi eilistä ottelua; ”Tultiin hyvällä ilmeellä lauantain pelin jälkeen, ja petrattiin aika monessakin asiassa. Oltiin kaksi erää aika hyvin puikoissa, vaikka viiimeinen erä menikin aikalailla pelailuksi molemmilta joukkueilta. Muuten pelattiin vahvat 40 minuuttia."

”Kehitettävääkin jäi, yksinkertaisesti täytyy pysyä poissa jäähyaitiosta, mennä päivän tuomarilinjan mukaan ja varoa sellaisia tilanteita, ettei vastaavanlaisia jäähysumia tule.”

Lähestyviä pudotuspelejä Nordström kommentoi seuraavasti; ”Kyllä niitä on odottanut koko kauden. Meillä on pienen notkahduksen jälkeen nousujohteinen homma tässä menossa, niin hyvillä mielin odotetaan!”

Oilersin viimeinen runkosarjaottelu pelataan ensi perjantaina kotikaukalossa, kun vieraaksi saapuu Nurmon Jymy. Nordström kommentoi viimeistä peliä ennen pudotuspelejä; ”Eiköhän me lähdetä hakemaan ehjää kuudenkymmenen minuutin suoritusta. Hyvä mahdollisuus saada ehjä ja täysi peli pleijareita varten kasaan.”


Liput pe 11.3. pelattavaan Oilers vs. Jymy-otteluun myy Tiketti.fiJoukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista