8
SYY
18.30
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, Harjoitusottelut

EräViikingit - Oilers   3 - 5

Mosahalli

Oilersin harjoitusottelut huipentuvat vierasottelulla EräViikinkejä vastaan

Kauden viimeisessä harjoitusottelussa EräViikingit isännöivät Oilersia Mosahallilla torstaina kello 18.30 alkavassa ottelussa.


Ennen torstain kohtaamista Oilers on kohdannut harjoitusotteluissaan Divarijoukkueet Hawksin ja FBC Turun, sekä F-liigavastustajat Classicin ja EräViikingit. Harjoitusotteluiden sarjan avannut kohtaaminen Hawksia vastaan päättyi Oilersin voittoon lukemin 6-5 rangaistuslaukausten päätteeksi, mutta sitä seuranneessa harjoituskamppailussa EräViikingit hakivat tiukan 6-5 voiton espoolaisista 27.8. pelatussa ottelussa.

Kahden viikon tauon jälkeen harjoitusottelut jatkuivat FBC Turkua vastaan Kilon Stars Arenalla. Tuolloin molemmat joukkueet kunnostautuivat enemmänkin maalinteossa kuin puolustuspelaamisessa, ja ottelu päättyikin Oilersin 7-6 voittoon. Maaleilla rallateltiin myös Oilersin seuraavassa harjoitusottelussa Classicia vastaan. 31.8 pelatussa mittelössä viime kauden finalistit päätyivät varsinaisen peliajan ja jatkoajan päätteeksi tasapeliin numeroin 7-7.

EräViikinkien harjoituskausi on pitänyt sisällään kolme treenimittelöä, joista ensimmäisessä ErVi kävi noutamassa Tapiolassa Oilersista 6-5 voiton. Elokuun lopussa EräViikingeillä oli edessään peräkkäisinä päivinä kamppailut Mosahallilla Tiikereitä ja Steelersiä vastaan. Tiikereitä vastaan ottelu päättyi tiukkaan 6-5 voittoon, mutta Steelers kaatui selvin 9-5 lukemin.

Oilers-hyökkääjä Markus Markkola kommentoi huomisen kamppailua; “Ihan kiva päästä pelaamaan junnuvuosllta tutussa sählypyhätössä! Siellä on aikanaan useasti laitettu Erä kesälomille.”

“Jo pelatuista harjoitusotteluista olemme havainneet todella monipuolisesti kaikenlaisia kehittämisen kohteita. Puolustuspäässä meillä on ollut ihan hirveätä lepsuilua ja hyökkäyspäässä allekirjottanut ei ole osunut edes laiturilta järveen.”

“Puolustuspelaamisessa on paljon kiinni asenteesta. Siihen ei olla paljoa vielä keskitytty treeneissä ja se on ehkä sitten hieman näkynyt noissa peleissä.”

Huomiseen kello 18.30 Mosahallilla pelattavaan otteluun on vapaa pääsy, ja ottelu on nähtävissä EräViikinkien toteuttamana SolidSport-lähetyksenä osoitteessa https://solidsport.com/eraviikingit