Kiitos Eino! – Eino Pesun ura jatkuu toisaalla
Julkaistu: 24.04.2022 18.01

Kiitos Eino! – Eino Pesun ura jatkuu toisaalla

Eino Pesun kuuden kauden mittainen aika Oilersissa päättyi pronssiottelun voittoon!


Kuusi kautta Oilersia edustanut Kirkkojärven Loiskeen kasvatti Eino Pesu siirtyi Oilersiin kaudelle 2016–2017. Neljä ensimmäistä kautta Öljyssä eivät vielä kartuttaneet palkintokaappia, mutta toissakaudella Pesu saavutti liigauransa ensimmäisen mitalin Oilersin voitettua hopeaa, ja nyt päättyneellä kaudella Pesu oli voittamassa pronssia.

Kokenut hyökkääjä on ehtinyt liigaurallaan pelata kunnioitettavat 208 runkosarjaottelua tehoin 95+67=162, ja 53 pudotuspeliottelua tehoin 14+13=27. Joukkueen keskuudessa pidetty Pesu loisti ennenkaikkea työmoraalillaan, sillä Pesu teki kaukalossa kaikkensa joukkueen eteen.

Nyt ura jatkuu toisaalla, mutta lämpimät muistot jäävät. Näin Pesu kommentoi Oilers-aikansa päättymistä;

”Aika on mennyt todella nopeasti. Yhdessä hujauksessa mennyt tämä kuuden vuoden periodi. On ollut älyttömän hieno etuoikeus ja kunnia saada pelata Oilersissa. Tässä on saanut uskomattomia elämänmittaisia ystävyyksiä. Olen päässyt tutustumaan niin hienoihin ihmisiin, ja se on suurin asia mitä itselle käteen jää.”

”Pelillisesti on myös ollut todella hienoja hetkiä. Kirsikkana viime kauden välieräsarjavoitto TPS:stä Justus Kainulaisen jatkoaikamaalilla. Oli superhieno fiilis, kun oli itse niin pitkään odottanut, että pääsee pelaamaan mestaruudesta miesten pääsarjassa. Kun se hetki koitti, niin oli hienoa päästä niitä pelejä pelaamaan vaikkei lopulta menestystä tullutkaan.”

”Ajasta Oilersissa jää todella lämpimät muistot. Uskon että ensi kaudella Oilers huuhtoo kultaa. Kuten sanotaan; Öljymiehet – antaa palaa!”

Oilers kiittää Einoa ajastaan Öljymiehissä, ja toivottaa mitä parhainta menestystä uran jatkolle!