Miehet Akatemia / P21NG yhdistelmäjoukkue on aloittanut kautensa pääosin positiivisin merkein
Julkaistu: 07.10.2021 20.31

Miehet Akatemia / P21NG yhdistelmäjoukkue on aloittanut kautensa pääosin positiivisin merkein


Miehet Akatemia

Miehet Akatemia aloitti kautensa maukkaalla 11-6 kotivoitolla RSS Panthersista, mutta seuraavat kaksi ottelua SC Wolvesia ja HIFK:ta vastaan tuottivat molemmat jatkoaikatappion lukemin 7-8.

Akatemian päävalmentaja Arttu Savolainen kuvaili alkukautta; ”Olemme mielenkiintoisessa tilanteessa opettelemassa uuden sarjan tavoille. Suomisarja ei ole entuudestaan kovin tuttu pelaajille tai valmentajille. Pelimme on kehittynyt yhteisten kokemusten myötä, ja varmasti kehittyy entisestään tulevien pelien myötä.


P21 NG

Suomisarjassa pelaamisen lisäksi Oilersin nuoret P21-pelurit pelaavat P21 SM-sarjaa. Öljynuorten sarja onkin alkanut positiivisesti, sillä neljän pelin jälkeen kasassa on kolme isonumeroista voittoa ja yksi tiukka tappio. Sarja-avauksessa Tiikerit kaatuivat peräti 16-5, mutta seuraavassa pelissä SPV onnistui hakemaan vierasvoiton lukemin 5-4. Ottelut OLS:ia ja LASB:ia vastaan jatkuivat avauspelin malliin, sillä Oilers voitti ottelut lukemin 10-2 ja 11-6.

P21 NG:n päävalmentaja Aleksi Lammi kommentoi alkukautta; "Oikeastaan jokaisessa pelatussa neljässä sarjapelissä ensimmäiset erät ovat olleet meille melko haastavia, ja aina on loppua kohden parannettu. Olemme pyrkineet pelaamaan varsin aktiivista peliä, mikä on osaltaan näkynyt melko isoina maalimäärinä.

Sen sijaan pelien käännekohdissa olemme vielä maksaneet oppirahoja, ja pelaaminen on ollut varsinkin johtoasemassa välillä turhankin naivia. Prosessi on vasta alussa, mutta suunta on ollut selkeästi nousujohteinen. Pelissä on ollut hyviä aihioita ja ukoille on työnteko maistunut.”

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo