7
HUH
15.00
Miehet Edustus, F-Liigan pudotuspelit

Oilers - Nokian KrP  6 - 10

Tapiolan Urheiluhalli

VE 4 – Oilers lähtee neljänteen välieräotteluun selkä seinää vasten


Oilers vs. KrP – PE 7.4. 15.00 – Tapiolan Urheiluhalli
Otteluvoitot: Oilers 0 - 3 KrP
Liput: Tiketti
Lähetys: Ruutu+


Sarjan neljänteen otteluun lähdettäessä Oilersilla ei ole varaa yhteenkään tappioon


Tiistaina pelatussa edellisessä ottelussa ensimmäinen erä päättyi KrP:n 3-2 johtoasemassa. Toisessa erässä KrP iski kolmesti Oilersin onnistuessa kertaalleen. Päätöserässä Tuomas Iiskola toi Oilersin kahden maalin päähän, mutta ottelun viimeisessä erässä KrP iski neljästi päättäen ottelun 10-4 voittoon.

Kolmen pelatun välieräsarjan jälkeen Oilers on tiukassa paikassa. Finaalipaikkaan tarvitaan edelleen neljä voittoa, mutta yhteenkään tappioon ei ole enää varaa. Kolmen pelatun välieräottelun jälkeen Oilersilla on kova työ edessään, sillä Öljymiesten tulisi voittaa KrP neljästi putkeen. Läpi sarjan ottelut ovat kulkeneet samanlaisen käsikirjoituksen mukaan. KrP on saanut otteluihin vahvan alun, ja päässyt johtoasemaan ottelun alkupuoliskolla. Oilers on pystynyt pysymään mukana, mutta KrP on onnistunut repimään eron niin suureksi, ettei Oilers ole pystynyt enää nousemaan tasoihin.

KrP:n todella vahvasta sarjasta puhuu myös tilastofakta, että joukkue ei ole ollut tappiolla hetkeäkään yhdenkään välieräottelun aikana.

Oilers sai välieräsarjaan vahvistuksen, kun Rasmus Kainulainen palasi kesällä sattuneen loukkaantumisen jälkeisen pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikentille. Kainulainen kommentoi fiilistään pelikentille paluusta; ”Tuntuu ihan perhanan hyvältä olla taas takaisin askissa!”

Kainulainen ruoti ottelusarjan kulkua; ”Ollaan oltu heikompia maalinteossa ja tehty tyhmiä virheitä. Ottelun alut ovat kääntyneet KrP:lle ja ovat päässeet sitä kautta määräämään pelin tahdin.”

Kainulainen lataa odotuksensa huomiseen otteluun; ”Huomenna alkaa kaikkien aikojen nousumyläytys ja laitetaan semmoinen tornado käyntiin heti alusta asti, että ei ole ennen nähty moista. Himpun verran järkeä tekemiseen niin voitetaan neljästi putkeen.”


Seuraa heitä:

Oilersin tehokkain pelaaja - #2 Aaro Astala – 6 O, 9 M, 12 S, 21 P
Oilersin tehokkain maalintekijä - #73 Justus Kainulainen - 7 O, 15 M
KrP:n tehokkain pelaaja - #70 Joona Rantala – 7 O, 9 M, 6 S, 15 P
KrP:n tehokkain maalintekijä - #70 Joona Rantala, 72 Henri Johansson #9 Joonatan Kovanen – 7 O, 9 M

Oilers vs. KrP huomenna kello 15.00 Tapiolan Urheiluhallilla. Liput otteluun myy Tiketti, ja matsin näyttää Ruutu.

Tilastot

6 - 10

Nokian KrP
3 - 40 - 23 - 4

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo