8
HUH
18.30
Miesten F-liigajoukkue, F-Liigan pudotuspelit

Oilers - Classic  1 - 6

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers kohtaa Classicin Tapiolassa finaalisarjan toisessa ottelussa!

Torstain otteluun lähdetään Classicin johtaessa sarjaa yhdellä otteluvoitolla


F-liigan finaalit alkoivat Classicin ja Oilersin osalta maanantaina 5. Huhtikuuta Tampereella pelatussa ottelussa. Öljymiesten osalta ottelun kantaviksi teemoiksi nousivat viimeistelyn tehottomuus sekä huolimattomuusvirheet, ja näihin pohjaten ottelu alkoi kääntyä Classicin laariin.

Avausottelun ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat luomaan vaarallisia tekopaikkoja toistensa maaleille, mutta ainoastaan Classic onnistui hyödyntämään tekopaikkansa ja vei erän lukemin 2-0.

Toisessa erässä myös Oilers pääsi taululle Justus Kainulaisen 3-1 kavennusmaalin myötä, mutta tamperelaiset iskivät erässä kolmesti.

Kolmannessa erässä taasen Öljyn puhti hupeni erän edetessä, ja vastaavasti Classicin pelihuumori vain vahvistui. Lopulta voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä Classicin napatessa voiton avausmittelöstä peräti lukemin 9-1.

Murheellisen avausottelun jäljiltä kehitettävää jäi rutkasti, ja Oilers-puolustaja Matias Veikkola näkee parannettavat osatekijät; “Jatkossa tilanteenvaihdoissa puolustusvalmiutemme täytyy olla parempaa, myös pallollisesti meidän täytyy pystyä paremmin haastamaan vastustajan muotoa, että pääsemme vaarallisemmille paikoille. Se ainakin opittiin, ettei Classicille kannata antaa ylivoimahyökkäyksiä…”

Oilersille lisää haasteita tylyn avaustappion lisäksi on Rasmus Kainulaisen puuttuminen huomisesta kamppailusta. Ykkösketjun vasemmalle laitahyökkääjälle langetettiin avausottelun tapahtumien vuoksi yhden ottelun pelikielto, jonka Kainulainen kärsii huomisessa ottelussa.

Torstain ottelussa nähdään sisuuntunut Oilers, ja tätä komppaa Veikkola; “Ennakoin huomisesta erittäin laadukasta sählyottelua! Uskon myös, että Tapiolassa nähdään torstaina kauden parasta Oilersia!”

Finaalisarjan toinen ottelu Oilers vs. Classic torstaina klo 18.30. Ottelun näyttää Ruutu.Tilastot

1 - 6

Classic
0 - 20 - 21 - 2

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista