5
LOK
18.30
Miehet Edustus, F-liigan runkosarja

Oilers - EräViikingit  5 - 2

Tapiolan Urheiluhalli

​Oilers kohtaa Hall of Fame-teemaottelussa EräViikingit!

Keskiviikon kamppailussa nähdään F-liigaottelun lisäksi Oilersin Hall of Fame-pelaajien esittely


Huomisessa kotiottelussa EräViikinkejä vastaan Oilers kunnioittaa vanhoja pelaajiaan esittelemällä ensimmäiset Oilers Hall of Famen jäsenet. Ensimmäisiksi jäseniksi on valittu pitkän linjan Oilers-pelaajia, jotka urallaan merkittävästi edesauttoivat joukkueen menestystä henkilökohtaisella panoksellaan.

Hall of Famen ensimmäiset jäsenet esitellään Oilers vs. EräViikingit-ottelun ensimmäisellä erätauolla. Oilersin kapteeni Jesperi Lindfors kommentoi huomista kunnianosoitusta; ”Mahtavaa, että heitä ansaitusti muistetaan seuran puolelta komeista urista. Itse olen saanut heiltä myös paljon oppeja pelaamiseen, ja he ovat toimineet esikuvina oman liigataipaleeni aikana.”

Entisten Oilers-pelaajien lisäksi kunnioitetaan myös viime viikolla syntynyttä seurahistoriaa, kun viime ottelussa eniten runkosarjaotteluita Oilersissa pelannut Ilari Talvitie saa ansaitsemansa kunnianosoituksen huomisessa ottelussa.

Itse ottelussa kahdeksantena sarjataulukossa oleva Oilers saa vastaansa kymmenentenä olevat EräViikingit. Viime kesänä paikallisvastustajan pajatso tyhjeni, kun viime kauden EräViikingeistä peräti 12 pelaajaa vaihtoi maisemaa. Viime kaudella ErVi-paitaa kantaneista Marko Juselius ja Leevi Rantala siirtyivät Oilersin riveihin.

Tälle kaudelle EräViikingit vahvisti joukkuettaan pitkälti viime kaudella P21-ikäluokan mestaruuden voittaneista nuorista lupauksista. Seuran ulkopuolelta EräViikingit saivat riveihinsä Ossi Lallukan, Joona Alatorvisen sekä Saku Liposen.

EräViikinkien alkukausi ei ole ollut tulosten valossa mairitteleva, sillä viidestä ottelusta on irronnut pisteitä vain yhdestä. Kauden toisessa ottelussa ErVi onnistui voittamaan vieraissa sarjanousija FBC Turun, mutta muut ottelut TPS:ää, Indiansia, LASB:ia sekä Nokian KrP:ta vastaan ovat päättyneet EräViikinkien tappioihin varsinaisella peliajalla.

Oilersin alkukausi ei myöskään ole ollut tuloksellisesti parhain mahdollinen, sillä viiden pelatun ottelun jälkeen kassassa on kahdeksan pistettä. Viidestä pelatusta ottelusta Oilers on voittanut varsinaisella peliajalla kaksi, kun Oilers voitti kotonaan FBC Turun ja vieraissa OLS: in.

Vierasotteluissa Oilers koki kaksi kirvelevää tappiota TPS:lle sekä KrP:lle, sillä molemmissa otteluissa Oilers johti kolmella maalilla kolmannessa erässä. Molemmissa kamppailuissa johtoasema menetettiin, ja vastustajat onnistuivat voittamaan ottelut varsinaisen peliajan jälkeen. Kauden ensimmäinen nollan pisteen peli pelattiin viime perjantaina, kun Oilers koki täystyrmäyksen Classicin vieraana. Tuolloin hallitseva mestari ryöpytti Oilersia lukemin 9-1.

Oilers-kapteeni Jesperi Lindfors kommentoi haastavaa viime viikkoa; ”Pelien läpiviennissä ja käännekohdissa tilanteiden tunnistamisessa meillä on vielä kehitettävää. Myös omiin olemme ottaneet liian monta maalia, joten puolustuspeliä tulee parantaa.”

Huomista EräViikingit-kamppailua Lindfors ennakoi seuraavasti; ”Sieltä tulee nuori ja nälkäinen joukkue vastaan. EräViikingeistä löytyy taitavia ja nopeita pelaajia, joten pitää puolustuksessa ottaa tila ja aika pois.”

Oilersilla on käsillä todellinen härkäviikko, sillä huomisen kamppailun lisäksi luvassa on kaksi kotiottelua viikonloppuna. Lauantaina vieraaksi saapuu SPV, ja sunnuntaina Jymy. Viikonlopun ottelut alkavat kello 17.00, ja liput kaikkiin Oilersin kotiotteluihin myy Tiketti.fiTilastot

5 - 2

EräViikingit
2 - 21 - 02 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista