22
HUH
18.30
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-Liigan pudotuspelit

Oilers - TPS  7 - 4

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers kohtaa pronssiottelussa TPS:n Tapiolan Urheiluhallilla!

Pronssimitaleiden kohtalo ratkeaa perjantai-illan huippukamppailussa Tapiolassa!


Pronssiottelu // Oilers vs. TPS // PE 22.4. klo 18.30 // Tapiolan Urheiluhalli
Liput // Tiketti.fi


Huomisen vastustaja TPS pelasi puolivälierissä Happeeta vastaan. Turkulaiset onnistuivat voittamaan sarjan avausottelun, mutta Happee tasoitti otteluvoitot toisessa kamppailussa. Kolmas kamppailu päättyi TPS:n yhden maalin voittoon, eikä turkulaisten kone pysähtynyt enää puolivälierissä TPS:n voitettua myös kaksi seuraavaa ottelua. Puolivälierät päättyivät TPS:n osalta sarjavoittoon otteluvoitoin 4-1, ja edessä oli välierät hallitsevaa mestaria Classicia vastaan.

Välierien avausottelussa Classic onnistui säilyttämään kotietunsa 6-4 voitolla, mutta seuraavasta ottelusta muodostui todellinen maalijuhla. Kupittaalla pelatussa toisessa ottelussa maaleja mätettiin vuorotahtiin, ja lopulta TPS onnistui tasoittamaan otteluvoitot 10-8 voitollaan. Ensimmäisen tappionsa kevään pudotuspeleissä kärsinyt Classic sisuuntui tappiosta, ja kolmannessa ottelussa C-paidat nuijivat turkulaiset maanrakoon rumin 10-2 lukemin.

Sarjan neljäs ottelu päättyi Classicin tiukkaan vierasvoittoon, ja tamperelaiset olivat enää yhden voiton päässä mestaruudesta. Viides kamppailu päättyi kuitenkin TPS:n jatkoaikavoittoon, ja turkulaiset onnistuivat nappaamaan toisen otteluvoittonsa. Sarjan kuudes kamppailu ratkaisi kuitenkin sarjan, kun Classic onnistui voittamaan aina rangaistuslaukauksille venyneen kamppailun.

Otteluvoitoissa mitattuna Oilersin ja TPS:n matka pronssipeliin on ollut identtinen. Öljymiehet kärsivät puolivälierissä yhden tappion, mutta lopulta sarja Indiansia vastaan ratkesi viidessä kamppailussa. Välierissä Oilers onnistui voittamaan sarjan toisen ja kolmannen ottelun, mutta lopulta KrP osoittautui vahvemmaksi voittaen sarjan lukemin 4-2.

Oilers-puolustaja Jani Rauhala kommentoi pronssipeliin päätymistä; ”Välierissä tippuminen oli iso pettymys, mutta olemme saaneet sen unohdettua, ja kaikki fokus on kiinni pronssin voittamisessa.”

”Odotan vauhdikasta kauden viimeistä ottelua, ja molemmat lyövät varmasti kaiken mitä jäljellä on.”

Huomisen vastustajaa Rauhala kuvaa seuraavasti; ”TPS on hyvin peliä kääntävä ja puolustava joukkue. Meidän täytyy saada kontrolli pelistä, ja malttaa hyökätä fiksusti.”


Pronssiottelu Oilers vs. TPS huomenna perjantaina kello 18.30 alkaen Tapiolan Urheiluhallilla. Nappaa liput osoiteesta Tiketti.fi!Tilastot

7 - 4

TPS
2 - 12 - 03 - 3

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista