8
MAA
18.30
Miesten F-liigajoukkue, F-Liigan pudotuspelit

Oilers - Westend Indians  5 - 4 JA

Tapiolan Urheiluhalli

PVE 3 - Oilersilla jahtaa sarjan kolmatta voittoa maanantaina kotikaukalossa!

Sarjan kolmanteen otteluun lähdetään Oilersin johtaessa sarjaa lukemin 2–0


Julkisessa keskustelussa ja median spekulaatioissa sarjan uskottiin menevän selvästi Oilersille, ja Oilers onkin onnistunut voittamaan sarjan kaksi ensimmäistä ottelua. Ennakoidusta poiketen Indians on pystynyt haastamaan Oilersin todella vakuuttavasti, ja sarjan toisessa kohtaamisessa Indians pystyi pitämään Öljymiehet kurissa valtaosan ottelusta. Pelatut kaksi ottelua ovatkin olleet todella tasaisia mittelöitä, ja erittäin viihdyttävää seurattavaa salibandyn ystäville.

Sarjan ensimmäisessä ottelussa Oilers otti pelin haltuunsa ja onnistui pitämään johtonsa aina loppuun saakka ja toisessa ottelussa taasen Indians piti peliä hallussaan, kunnes Oilers onnistui tulemaan rinnalle ja ohi. Sarjan kolmas ottelu onkin käytännössä pakkovoiton paikka Indiansille, sillä perinteisesti pudotuspeleissä 0–3 sarjatilanteesta sarjan voittamiseen nouseminen on todella vaikea suoritus.

Huolimatta Oilersin vaikeasta viime ottelusta, onnistuivat Öljymiehet pitämään maaliin johtaneita tilanteita lukuunottamatta Indiansin suhteellisen hyvin aisoissa. Sarjassa isoa roolia on näytellyt Oilersin erikoistilannepelaaminen, sillä Öljymiesten yli- ja alivoimapelaaminen on tuottanut Öljymiehille tärkeitä maaleja.

Toisessa kohtaamisessa isoa roolia näytelleen ykkösketjun vasen laituri Rasmus Kainulainen näkee huomisen sävelet selkeästi; ”Ollaan jalalla parempia ja juostaan Indians kumoon. Isketään hyvä rytinä päälle heti alusta asti, uskalletaan toteuttaa omaa pelisuunnitelmaa ja ollaan huolellisia pallon kanssa niin hyvä tulee!”

Puolivälieräsarjan kolmas ottelu pelataan maanantaina klo 18.30 alkaen Tapiolan Urheiluhallilla. Kuten kaikki pudotuspelien ottelut, myös maanantain mittelön näyttää Ruutu.

Tilastot

5 - 4 JA

Westend Indians
0 - 22 - 12 - 11 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo