OILERS TARJOAA TÖITÄ VALMENNUKSESTA TAI LIIKUNNANOHJAUKSESTA KIINNOSTUNEILLE

Esport Oilers etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan seurassa valmentajina ja liikunnanohjaajina.

Tarjoamme sinulle erinomaisen ympäristön toimia valmentajana/ohjaajana, sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä. Koulutamme jokaisen toimijan sisäisesti, sekä kustannamme salibandyliiton 2-tason valmennuskoulutukseen saakka kaikkien kouluttautumisen.

Maksamme myös jokaiselle toimijalle palkkioita, joka määräytyy vastuun, koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa, sitoutumista tehtävään, kiinnostusta salibandyyn ja liikunnan valmennus- sekä ohjaustehtäviin. Liikunta-alan koulutus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi. Räätälöimme valmennus -tai ohjaustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaisesti.


Mikäli kiinnostuit toimimisesta Oilersissa, lähetä hakemuksesi oheisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä

Valmennustyö:
Henry Arrhenius puh.0447703226 tai sposti: henry.myyrylainen@esport.fi

Liikunnanohjaus:
Rami Vienola puh. 0447703258 tai sposti: rami.vienola@esport.fi
Tony Isoksela puh. 0400501738 tai sposti: tony.isoksela@esport.fi

HAE VALMENTAJAKSI / OHJAAJAKSI

AVOIMET VALMENTAJAPAIKAT 2019-2020:

07-Akatemia (2007-syntyneet pojat)

Joukkue on ikäluokan toiseksi korkein tasojoukkue. Haemme joukkueeseen toista apuvalmentajaa. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja pelaa alueellista sarjaa. Valmennustiimissä on lisäksi päävalmentaja, valmentaja, sekä fysiikka- ja maalivahtivalmentaja. Vaastuullesi kuuluu harjoitusten ja ottelutapahtumien läpivienti yhdessä muun valmennustiimin kanssa.

11-Knights (2011-syntyneet pojat)
Joukkue on Kauklahden kaupunginosajoukkue, joka harjoittelee Kauklahden lähialueella. Haemme joukkueeseen apuvalmentajaa. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja pelaa alueellista sarjaa. Vaastuullesi kuuluu harjoitusten ja ottelutapahtumien läpivienti yhdessä muun valmennustiimin kanssa.

AVOIMET OHJAAJAJAPAIKAT 2019-2020:

Haemme ensivuoden salibandykoulu ja harrasteryhmiin uusia liikunnanohjaajia. Toiminta käynnistyy 26.8.2019 ja kestää 30.4.2020 saakka. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työllistyä kesäksi leiritoiminnan piirissä. Työtunteja sinulla on mahdollisuus saada kahdesta aina yli kymmeneen tuntiin viikossa (pois lukien joulukuu). Räätälöimme ohjaustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaisesti.

Ohjauksesta maksamme tuntikorvausta koulutuksen ja kokemuksen pohjalta 15-25€/tunti. Lisäksi sijaistamisesta maksamme 5€ korotetun palkkion.

Lue lisää salibandykoulu -ja harrastetoiminnasta, sekä aikatauluista tästä