Öljypoikien uutiset: alueloppuhuipentumien satoa!

24.04.2017

Viime viikonloppuna pelattiin E-D –poikien alueloppuhuipentumat. Tämä tarkoittaa, että alueiden parhaat joukkueet kohtasivat toisensa turnausmuodossa ja voittajasta tehtiin tämän kauden aluemestari. Oilersin junioreista loppupeleissä pelasi kolme joukkuetta.

 NG03Finaalikuva.JPG

Oilersin 03-syntyneet pojat pelasivat varsin menestyksekkäästi kotonaan Esport Areenalla. Joukkueenjohtaja Jokke Eljala kommentoi poikien viikonloppua ja kautta seuraavin sanoin: ”Oilers NG03 pelasi tänä vuonna Etelä Suomen D1-alueloppupeleissä menestyksekkäästi. Lopputuloksena oli Aluemestaruus. Oilers NG03 voitti oman lohkonsa lauantaina, kaataen ensin M-teamin Helsingistä selvin numeroin 10 - 3. Lauantain viimeisessä pelissä vastaan asettui viime vuoden 03-sarjan mestari Tikkurilan Tiikerit.  Kiihkeän pelin tulos oli peli loputtua Oilersille 6-5. Sunnuntain semifinaalissa vastaan asettui SB Vantaa. Oilers NG03 passitti vastustajansa 7-3 pronssipeliin ja jatkoi voitokasta kulkua kohti finaalia.

Finaalipelissä vastaan tuli aina kiven kovan ÅIF. Peli alkoi öljypojilta erittäin onnistuneesti, sillä jo alku minuuteille pojat siirtyivät johtoon. Peli kuluessa hallinta siirtyi pikkuhiljaa enemmän öljypojille ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Ottelu päättyi loppujen lopuksi melko selvään 7-1 voittoon Oilers NG03:lle. Pelin jälkeen ilo oli katossa poikien keskuudessa sekä raivokkaasti koko lopputurnauksen ajan kannustaneilla vanhemmilla.

Kauden saavutukset huomioon ottaen voi todeta, että Oilers NG03 joukkue on kehittynyt huimasti. Joukkue on ollut yhdessä vasta yhden kauden, mutta työmoraali ja tekemisen tahto on ollut kiven kovaa, josta johtuen joukkue on hitsaantunut yhteen erittäin hyvin. Joukkue henki ja halu tehdä joukkueen eteen parhaansa, sekä auttaa ja kannustaa kaveria ovat olleet avain menestykseen. Valmennus on pitänyt yllä sellaista yhdessä tekemisen henkeä, joka on heijastunut poikien omaan tekemiseen ja joukkueeksi kasvamiseen.

Kaiken kaikkiaan Oilers NG03 on ollut joukkue isolla sydämellä. Pojat ovat ansainneet aluemestaruutensa kovan työn ja tekemisen kautta. Oilers NG03:sen on hyvä jatkaa tästä eteenpäin tulevia kausia kohti. Laakereilla lepäämiseen ei kuitenkaan jää paljoakaan aikaa, sillä Oilers NG03 try outit alkavat jo tiistaina 25.4 ja sen jälkeen aletaan harjoitella kovaa tulevaa mahdollista SM-kautta varten.

Silti loppuun onnittelut koko joukkueelle loistavasta ja menestyksekkäästä kaudesta - onneksi olkoon Oilers NG03 Etelä-Suomen aluesarjan mestaruudesta.”

Oilers NG03 10 – 3 M-Team

Oilers NG03 6 – 5 Tikkurilan Tiikerit

Oilers NG03 7 – 3 SB Vantaa

ÅIF White 1  – 7 Oilers NG03

Tilastot

 Oilers04NGaluemestarit2017.jpg

Myös Oilers NG04 jatkoi aluemestaruusketjua Mosalla, ottaen nyt kolmannen kullan yhtä monesta mahdollisesta.

Päävalmentaja Juho Seppälä oli erityisen tyytyväinen poikien pelirohkeuteen, nyt uskallettiin pelata tärkeissäkin kerrasta poikki peleissä omaa parasta peliä eikä liikaa jännitetty. Joukkue pelasi viikonlopun neljällä ketjulla ja vaikka ensi kertaa peluutettiinkin voitto mielessä, ajoittain kaventaen pystyivät kaikki ketjut täyttämään odotukset ja roolin mukaiset tavoitteet.

Joukkueen vahvuus on ollut laaja, taitava pelaajaryhmä josta turnauksen aikanakin pystyttiin pienien ja isompien loukkaantumisten ja vireen mukaan vaihtamaan pelaajia kentällisten tekemisen kärsimättä. Hyvä joukkuehenki tuki pelaamista ja kaikki kannustivat toisiaan.

Yksilöitä tasaisen hyvästä joukkueesta voisi nostaa useita mutta mainitaan tällä kertaa puolustuksen varmin lukko Joonas Jylhä, joka ei finaalipäivänä hävinnyt yhtään kaksinkamppailua ja pystyi pelaamaan palloa ylöspäin tehokkaasti. Maalinteossa taas kunnostautui Jussi Hakala, terävät laukaukset osuivat putkien väliin hyvällä prosentilla. Kun vielä maalivahtipari onnistui, saatiin huipennettua onnistunut kausi mestaruuteen.

Yleiesti ottaen kausi on ollut onnistunut. Joukkue osallistui Floorball academy leireille, kävi Riikassa turnauksessa ja seuraamassa MM-kisoja, osallistui vanhempien poikienkin sarjaan. Tasainen peluutus läpi kauden kehitti pelaajia ja päästiin pelaamaan vaihtelevilla kokoonpanoilla, täydentävät valmentajat Eero Uppala ja Sami Hietanen. (Teksti: Janek Viman)

Oilers NG04 8 – 2 Blackbirds musta

Oilers NG04 5 – 2 PSS Musta

Välierä Oilers NG04 12 – 2 Erä Stars

Finaali Oilers NG04 8 – 2 PSS Musta

Tilastot

 OilersTigers.JPG

Myös hienon kauden pelanneet 06-pojat pääsivät alueloppuhuipentumaan pelaamaan. Turnaus pelattiin Myllypurossa ja joukkue pelasi hienosti pronssille tuoden mitalit Espooseen tuliaisina.

Valmentaja Jesse Keränen kommentoi joukkueen viikonloppua seuraavasti: ”Saatiin homma toimimaan alkukangertelujen jälkeen vasta vuoden vaihteen jälkeen. Ja kehitys on ollut sen jälkeen hyvää. Pakkohan näistä kääpiöistä on olla ylpeä, pojat tekevät parhaansa ja kuuntelevat mitä heille sanotaan. Tää on huippu energinen ryhmä valmentaa ja se näkyy pelissä ja meidän pelitavassa.

Mieluummin pronssi voitettuna kuin hopea hävittynä. Olen hemmetin ylpeä koko startigers joukkueesta. Niin kilpa/haastaja puolen pojista. Tää on ollut haasteita täynnä koko kausi.

Kilpa joukkue hitsautui yhteen vuoden vaihteen jälkeen ja selkeytimme valmennuskuvioita.

Lopputurnauksessa meille oli tarjolla finaalipaikka mutta erä oli maalin verran meitä onnekkaampi. Pronssiottelussa saimme vaikean startin 0-3. Pikainen aikalisä Minkä jälkeen pojat löysivät ilon ja hymyn ja peli-ilon. Lopputulos olikin sitten selkeä voitto. Hyvää ja vahvaa tekemistä kaikissa 4 ottelussa ja tällä kertaa se palkittiin pronssisella. Heikoin peli osui välierään.”

Oilers Tigers 06 5 – 4 PSS

ÅIF 7 – 5 Oilers Tigers 06

Oilers Tigers 06 4 – 5 Erä

PSS Musta 8 – 15 Oilers Tigers 06

Tilastot

NG03Maali.JPEG

13.08.2018Yläkoululaisten aamuvalmennus käynnistyy
13.08.2018Liigajoukkueen harjoitusotteluun muutos - mukana Latvia Open otteluohjelma
10.08.2018Kiinnostaako valmennus -tai ohjaustyö? Etsimme uusia valmentajia tai liikunnanohjaajia!
06.08.2018Salibandykoulu ja harrasteryhmien ilmoittautuminen avattu!
31.07.2018Öljypoikien uutiset: Harjoitusottelut
25.07.2018Päävalmentaja haastattelussa - harjoituspelit käyntiin torstaina
29.06.2018Öljymiehet ja Unihoc yhteistyöhön
19.06.2018Öljymiesten harjoitusottelut
13.06.2018Esport Oilers etsii ohjaajia salibandykouluihin !
26.05.2018TIMANTTIKERHO - tyttöjen uusi salibandykoulu!

Siirry arkistoon »