Öljypoikien uutiset: Kevään loppuhuipennus!

19.04.2017

Viime viikonloppuna pelattiin öljypoikien kauden viimeinen ottelu. Kyseessä oli siis B-poikien finaaliottelu, jossa vastakkain pelasivat Oilers NGB ja Lammin Salibandy. Molemmissa otteluissa oli paikalla runsaasti yleisöä ja Hollolassa pelattu ottelu jopa myytiin loppuun ja paikalle saapunutta yleisöä jouduttiin käännyttämään pois hallilta. Olemme siis kiitollisia, että B-poikien finaali kerää yhteen näin paljon ihmisiä ja tämä tarkoittaakin sitä, että viemme lajia oikeaan suuntaan. Tällä kertaa joutui Oilers tyytymään hopeisiin mitaleihin, kun LaSB vei ottelusarjan suoraan voitoin 2-0.

 

Oilers NGB 5 – 8 LaSB ed. (1-4, 2-2, 2-2)

LaSB ed. 9 – 8 JA Oilers NGB (0-2, 1-3, 7-3, 1-0)

B_finaaliin.JPGL Kuva: Patrick Huittinen

Oilersin päävalmentaja Aleksi Lammi pääsi viimeisen kerran tällä kaudella avaamaan mietteitään niin viikonlopun finaaliotteluista, kuin koko kahden vuoden matkastaan B-poikien kanssa.

”Perjantain ensimmäinen finaali sujui osaltamme jännittyneissä merkeissä. Tilanne oli toki lähes kaikille pelaajillemme uusi, mutta missään vaiheessa ei saatu sopivaa lentokeliä päälle kuin hetkittäin. Toisen erän loppupuolella otimme hyvän otteen pelistä, mutta kaverin 6-3 kuittaus oli meille henkisesti kova takaisku. Lopussa ei riittävää kiriä saatu enää aikaiseksi ja näin ensimmäinen laikka LASBille.

Sunnuntaina Hollolan hornankattilassa nähtiin huomattavasti ensimmäistä finaaliottelua laadukkaampi peli molempien joukkueiden toimesta. Kaksi ensimmäistä erää mentiin täysin meidän komennossamme ja viimeisessä erässä vuorostaan Lasbin heiluttaessa tahtipuikkoa. Kaikkemme taisteltiin ja tehtiin, mutta tälle kertaa ei paremmasta jäänyt epäselvyyttä ja meidän tyytyminen hopeamitaleihin. Joukkue nosti tasoaan perjantain ensimmäisestä pelistä valtavasti, mutta voittoon asti se ei riittänyt.

Meillä on ollut kasassa todella tiivis ja sitoutunut nippu, joka on tehnyt valtavan määrän töitä oman ja joukkueen kehittymisen eteen. Kausiennakoissa ei meille liiemmin mainetta ja mammonaa lupailtu, mutta joukkue tiesi koko ajan parhaiten itse, että kapasiteettia meiltä löytyy. Tappio finaalissa luonnollisesti kirpaisee kovasti, mutta isossa kuvassa kautemme on ollut erittäin onnistunut. Tietyllä tapaa tämä oli kahden vuoden projektin tulos Oilersin b-Junnujen kanssa, kun toissa kaudella lähdettiin täysin nollista liikkeelle ja makseltiin isoja oppirahoja SM-sarjassa. On ollut mahtavaa jälleen todeta läheltä, että pitkäjänteinen ja määrätietoinen työnteko palkitaan aina!

Lopuksi suuri kiitos kaikille joukkueen matkassa olleille tahoille sekä LASBin suuntaan onnittelut ansaitusta mestaruudesta. Vanhempien tuki ja rooli kentän ulkopuolella on elinehto kaikelle tälle toiminnalle. Huikea faniryhmä pleijjareissa ja mahtavat ottelutapahtumat antoivat hienon silauksen loppukevään karkeloille. Mika, Rami, Henkka, Janne ja Miro ovat tätä tarinaa kanssani vieneet eteenpäin, ja rautaisia kavereita on ollut rinnalla paiskimassa hommia. Ja lopuksi tietenkin suurin kiitos pelaajille. Hienojen nuorten miesten alkujen ja tavoitteellisten urheilijoiden kanssa on todella palkitsevaa tehdä töitä. Matka jatkuu, tehdään töitä, kehitytään ja mennään eteenpäin!”

Pääkallon raportin finaaliottelusta voit lukea tästä.

Ottelutilastot

01loppu.jpg

Kuva: Marika Kuusela

Seuraavana sitten aloitetaan öljypoikien try-outit. Öljypojissa pääset kehittymään lajin huippuosaajien avulla motivoituneessa ja laadukkaassa ympäristössä. Avoimien treenien aikataulut ja joukkueiden yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Kysyimme myös seuran valmennuspäälliköltä Henry Myyryläiseltä, että miksi pelaajien kannatta hakeutua juuri Esport Oilersin edustusjoukkueisiin pelaamaan ja saimme seuraavan laisen vastauksen: ”Oilers panostaa laadukkaaseen juoniorityöhön, jonka kulmakivinä on valmentajien osaaminen sekä pelaajien kokonaisvaltainen kehittäminen niin lajitaidollisesti, kuin henkisesti ja fyysisestikin.”

13.08.2018Yläkoululaisten aamuvalmennus käynnistyy
13.08.2018Liigajoukkueen harjoitusotteluun muutos - mukana Latvia Open otteluohjelma
10.08.2018Kiinnostaako valmennus -tai ohjaustyö? Etsimme uusia valmentajia tai liikunnanohjaajia!
06.08.2018Salibandykoulu ja harrasteryhmien ilmoittautuminen avattu!
31.07.2018Öljypoikien uutiset: Harjoitusottelut
25.07.2018Päävalmentaja haastattelussa - harjoituspelit käyntiin torstaina
29.06.2018Öljymiehet ja Unihoc yhteistyöhön
19.06.2018Öljymiesten harjoitusottelut
13.06.2018Esport Oilers etsii ohjaajia salibandykouluihin !
26.05.2018TIMANTTIKERHO - tyttöjen uusi salibandykoulu!

Siirry arkistoon »