Öljypoikien uutiset: Mitalijahti

10.04.2017

 

B_finaaliin.JPG

Kuva: Patrick Huittinen

 

Oilers NGB 10 – 2 TPS (3-0, 5-0, 2-2)

TPS 1 – 9 Oilers NGB (0-1, 0-2, 1-6)

Välierät Oilers pelasi Turun Palloseuraa vastaan. Tällä kertaa lukemat taululla olivat otteluiden jälkeen selkeät ja Oilers jatkaa varmoin ottein matkaansa finaaliin.

Oilersin päävalmentaja Aleksi Lammi kommentoi välieräsarjaa seuraavasti: ”Ensimmäinen välierä Tuhilla lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä. Päästiin erätauoille hieman varkain 3-0 johdossa. Toiseen erään nostettiin tasoa huomattavasti ja lyötiin peli pakettiin toisessa erässä. Kolmannessa erässä kierrätettiin ukkoja ja pelattiin johtoasemassa pääosin fiksusti. Kenttämuutosten ja pienten passivoitumisen johdosta kaveri sai muutaman maalin tehtyä, mutta kunnialla mentiin tappiin asti.

 

Toinen matsi alkoi osaltamme todella vahvasti. Ensimmäinen kymppi mentiin lähes kokonaan Tepsin päädyssä. Vihulaisen veskari piti numerot alussa siedettävinä ja alun koomailun jälkeen myös Tepsi heräsi pelille ja loppuerä mentiikin enemmän heidän komennossa. Toinen erä oli tasaista vääntöä. Luotiin tasaisen varmasti maalipaikkoja ja saatiin kolmen maalin kaula viimeiseen erään lähdettäessä. Kolmannen erän alkuun TPS tuli odotetun kovaa. Otettiin ensimmäisen minuutin aikana varmasti viisi peittoa ja saatiin kaverin alkurynnistys tylsytettyä. Tepsin aktivoitettua karvaustaan meille aukesi pelinkäännönpaikkoja, joista naulattiin itsemme tuntuvaan johtoasemaan. Lopussa kaverin hakiessa kavennusta päästiin sitten vielä tyylittelemään loppulukemia meille suotuisiksi.

 

Olemme painottaneet joukkueen kesken läpi koko kauden oppimisprosessia. Pleijjarit ovat ikään kuin kausi lyhyessä mittakaavassa. Otimme NST sarjasta valtavasti oppia mukaamme ja olimmekin välierissä huomattavasti valmiimpia pelaamaan näitä matseja. Parannettavaa jäi toki edelleen, mutta kokonaisuutena kahden välierämatsin antiin voidaan olla melko tyytyväisiä. Erityisesti viisikkotason puolustuspelaaminen otti aimo harppauksen eteenpäin. Meiltä löytyi neljä kenttää ukkoja ja laadukas veskari tähän päälle. Pojat noudattivat laadittua pelisuunnitelmaa kiitettävästi ja tulos löytyy taululta. Vielä on viimeinen askel ottamatta, ja nöyrin mielin lähdetään Lasbin kaatoon. Nälkää löytyy vielä paljon eikä tässä liikaa tuuleteltu finaalipaikkaa kuten ei pidäkkään. Nautitaan hienoista peleistä, eletään hetkessä ja annetaan se kuuluisa oma paras tälle hienolle ryhmälle, niin kyllä se tulos sitä kautta ansaitaan. Lopuksi vielä suuri kiitos Tepsin suuntaan rehdistä väännöstä. Jälleen kerran saatiin nauttia hienoista ottelutapahtumista niin Espoossa kuin Turussa. Katsomossa on ollut loistava tunnelma, ja eiköhän sama karnevaalimeininki saada myös finaalivääntöihin aikaiseksi.”


FINAALIOTTELUT

14.4. klo 17 Oilers NGB – LaSB edustus, Tapiolan Urheiluhalli

16.4. klo 17 LaSB edustus – Oilers NGB, Salpahalli Hollola

17.4. klo 17 Oilers NGB – LaSB edustus, Tapiolan Urheiluhalli

Fanibussikuljetus toiseen finaaliotteluun on järjestymässä! Tiedotamme lisää lähempänä kyseistä ajankohtaa.

 02pronssiin.jpg

Kuva: Marika Kuusela

 

Pronssiottelu Oilers NG02 5 – 10 Nokian KrP (3-3, 2-4, 0-3)

Tiukan TPS-ottelusarjan jälkeen 02-pojat eivät saaneet ihan parastaan irti pronssiottelussa. Himmeimmät mitalit vei KrP mukanaan Nokialle, onnittelut siitä!

Oilersin päävalmentaja Sami Koskinen paketoi kauden lyhyin kommentein: ” Tiukan välieräsarjan pettymyksen jälkeen yritettiin hakea hyvää fiilistä vikaan peliin. Tässä ei valittavasti ihan onnistuttu. Vastustaja oli koko ottelun ajan johdossa, pojat taistelivat hienosti ottelun kolme kertaa tasoihin, mutta jokaisen tasoituksen jälkeen vastustaja teki seuraavassa vaihdossa maalin. Tämä söi joukkuetta henkisesti rajusti. Lopullinen ratkaisu tuli kolmannen erän alussa kyseenalaisen vitosen muodossa. Siinä kaveri pääsi tilanteeseen 8-5. Joukkue taisteli kuitenkin hienosti loppun asti!Vastustaja pelasi juuri niin kuin tiedettiin ja ratkaisi ottelun vahvuuksillaan. Tässä ottelussa emme pääseet ihan sille tasollemme jota on kauden aikana totuttu näkemään.valitettavasti.Toki paikkoja oli lisäosumiinkin, mutta kaverin maalivahti oli hyvä. Otti 46 torjuntaa. Krp ansaitsi ehdottomasti pronssimitalinsa. NG02 tarina tänä vuonna päättyi nyt näin, mutta kauteen mahtui paljon hienoja hetkiä. Ei joukkuetta ennakkoon neljän sakkiin povattu, sekin on hieno saavutus. Runkosarjan ylivoimainen voitto yllätti monet. Joukkueen peli meni eteenpäin todella paljon. Kaikki pelaajat tekivät hyvin hommia arjessa koko kauden ajan. Myös koko joukkue kasvoi urheilijoina paremmiksi niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kiitos pojat siitä.Joukkuetta oli ilo valmentaa ja olla osa tätä tarinaa. Ja vaikka tarinalla oli nyt surullinen loppu niin eiköhän pojat kirjoiteta ensi vuoden jatko-osan viimeiselle sivulle HAPPY END.”

13.08.2018Yläkoululaisten aamuvalmennus käynnistyy
13.08.2018Liigajoukkueen harjoitusotteluun muutos - mukana Latvia Open otteluohjelma
10.08.2018Kiinnostaako valmennus -tai ohjaustyö? Etsimme uusia valmentajia tai liikunnanohjaajia!
06.08.2018Salibandykoulu ja harrasteryhmien ilmoittautuminen avattu!
31.07.2018Öljypoikien uutiset: Harjoitusottelut
25.07.2018Päävalmentaja haastattelussa - harjoituspelit käyntiin torstaina
29.06.2018Öljymiehet ja Unihoc yhteistyöhön
19.06.2018Öljymiesten harjoitusottelut
13.06.2018Esport Oilers etsii ohjaajia salibandykouluihin !
26.05.2018TIMANTTIKERHO - tyttöjen uusi salibandykoulu!

Siirry arkistoon »