Heikki Luukkosesta Oilersin uusi päävalmentaja!

07.04.2017

Esport Oilersin uusi päävalmentaja on Heikki Luukkonen. Myös muu valmennustiimi kokee vaihdoksen, kun uudeksi lajivalmentajaksi tulee viime kaudet A- ja B-junioreita valmentanut Aleksi Lammi ja fysiikkapuolelle tulee niin ikään junioreista siirtyvä Janne Karisto. Täydentämättä ovat vielä toinen laji- sekä maalivahtivalmentaja.

Luukkonen siirtyy Oilersin peräsimeen Nokian KRP:sta, jossa mies valmensi viimeiset neljä kautta. Luukkosen sopimus Öljymiesten kanssa on 2+1-vuotinen.

- Viimeiset neljä kautta Nokialla ovat olleet hienoa aikaa, eikä ollut poissuljettua, että olisin siellä jatkanut myös ensi kaudella, Luukkonen kertoi.

- Teimme viime kaudella edustuksen kanssa seurahistoriaa niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissäkin. Täytyy muistaa, että myös junioripuolella on alkanut tulla menestystä, mainittakoon C- ja B-junioreiden taipaleet pudotuspeleissä. Kaiken kaikkiaan se oli hienoa aikaa ja sieltä jäi hyviä ystävyyksiä niin taustaihmisistä kuin pelaajistakin.

Jo edellisten kausien aikana Luukkosta on kosiskeltu pääkaupunkiseudulle valmentamaan, ja lopulta kokonaisuus ratkaisi tällä kaudella siirtymisen.

- Avovaimoni työskentelee Helsingissä, ja Salibandyliigassa valmentaminen vaatii perheeltä suuren tuen. Espoossa salibandy ja sen eteenpäin vieminen ovat hyvällä tasolla, ja kun perheasiatkin sopivat hyvin yhteen niin kokonaisuus ratkaisi siirtymiseni Oilersin päävalmentajaksi.

Myös alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkuetta luotsaava Luukkonen puhkuu intoa uuden pestinsä johdosta. Hänen mukaansa Oilers on hieno ja perinteinen organisaatio, ja Esport-yhteistyön myötä myös fasiliteetit ovat huippukunnossa.

- Minulla on myös äärettömän suuri kunnioitus espoolaisia seuralegendoja kohtaan. Kaikin puolin ja intuitiivisesti ajateltuna pienet asiat muodostivat ison sekä hyvän kokonaisuuden ja sellainen löytyi Oilersista.

Luukkonen totesi myös, että Oilersin pelaajisto on todella mielenkiintoinen sekoitus nuorta ja nälkäistä sekä kokenutta ja lähes kaiken nähnyttä pelimiestä.

- Myös junioripuolella on otettu aimo harppaus eteenpäin. Siitä iso kiitos kuuluu seuran toimijoille, etunenässä valmennuspäällikkö Henry Myyryläiselle ja Aleksille(Lammi).

Yksittäisistä pelaajasopimuksista Luukkonen ei vielä halunnut puhua, mutta sanoi, että sekä miehen oma että myös seuran ajatus on pitää mahdollisimman samanlainen runko kasassa kuin edelliselläkin kaudella.

Oilersin kausi 2017-2018 käynnistyy jo ensi viikolla palavereiden osalta. Luukkosen tarkoitus on, että myös pelaajat pääsevät suunnittelemaan tulevaa kautta ja edessä olevaa kesää.

- Kausisuunnitelma muotoutuu palavereiden myötä. Sen lisäksi, että meillä on loistavat mahdollisuudet harjoitella Esportilla niin myös yhteistyö Eerikkilän Urheiluopiston kanssa tiivistyy, ja tulemme mahdollisesti pitämään siellä muun muassa leirejä, jossa pääsemme keskittymään vain omaan juttuumme, Luukkonen avasi, ja sanoi samalla, että mietinnässä on mahdollisesti myös turnaus ulkomailla ennen Salibandyliigakauden alkua.

- Tarkoituksena on myös pelata enemmän harjoituspelejä kuin edellisinä kausina. Ja kesäharjoittelussa tulemme paneutumaan enemmän lajin pariin.

Tulevalle kaudelle Luukkonen linjaa kaksi isoa pointtia liittyen Oilersin pelaamiseen.

- Ensimmäinen iso asia on reagoiminen pelin sisällä. Meillä ei saa olla yhtä kiveen hakattua pelitapaa vaan meidän tulee pystyä ihan vaihtojen välilläkin reagoimaan pelin aikana tapahtuviin asioihin. Toinen tärkeä ja olennainen seikka pelissämme tulee olemaan aktiivisuus ja pallolla pysyminen.

Loppuun Luukkonen lähettää terveiset Oilers-yhteisölle.

- Toivon, että Oilersia lähellä olevat ja läheltä seuraavat ihmiset antavat kaiken mahdollisen tukensa edustukselle ja koko seuralle. Ihmisiä tarvitaan paljon mukaan. Uskon, että tässä on todella hyvän tarinan alku. 

13.08.2018Yläkoululaisten aamuvalmennus käynnistyy
13.08.2018Liigajoukkueen harjoitusotteluun muutos - mukana Latvia Open otteluohjelma
10.08.2018Kiinnostaako valmennus -tai ohjaustyö? Etsimme uusia valmentajia tai liikunnanohjaajia!
06.08.2018Salibandykoulu ja harrasteryhmien ilmoittautuminen avattu!
31.07.2018Öljypoikien uutiset: Harjoitusottelut
25.07.2018Päävalmentaja haastattelussa - harjoituspelit käyntiin torstaina
29.06.2018Öljymiehet ja Unihoc yhteistyöhön
19.06.2018Öljymiesten harjoitusottelut
13.06.2018Esport Oilers etsii ohjaajia salibandykouluihin !
26.05.2018TIMANTTIKERHO - tyttöjen uusi salibandykoulu!

Siirry arkistoon »