Öljypoikien uutiset: kevät puskee vauhdilla

20.03.2017

A-nuorten play off –sarjaa pelattiin ripeään tahtiin tällä viikolla ja näin puolivälierät ovatkin paketissa. Tiukkojen taisteluiden jälkeen joutui Oilers taipumaan Oululaisille otteluvoitoin 1-3. Oilers haluaa kiittää yleisöä tuesta ja kannustuksesta, sekä toivottaa vastustajalle tsemppiä jatkoon. Pieni ansaittu hengähdystauko edessä ja sitten katseet kohti tulevaa.

 A-kiittaa.jpg

11.3. klo 16:00 Oilers 3 – 5 OLS (0-0, 2-4, 1-1)

12.3. klo 18:00 OLS 6 – 7 Oilers ja. (4-0, 1-4, 1-2, 0-1)

16.3. klo 18:30 Oilers 4  – 7 OLS (1-3, 2-2, 1-2)

18.3. klo 18:00 OLS 5 – 4 Oilers ja. (1-1, 1-2, 2-1, 1-0)

 

Päävalmentaja Aleksi Lammi kommentoi vielä kahta viimeistä ottelua: ”Torstain pelin ensimmäinen erä mentiin pitkälti tasaisissa merkeissä. OLS oli omissa maalipaikoissaan terävämpi ja erätauolle kaverin 1-3 johdossa. Toisen erän alku oli meiltä huono ja kaveri karkasi jo neljän maalin johtoon. Toisen erän puolen välin jälkeen nostettiin selkeästi tasoamme ja vieraat olivat ajoittain hätää kärsimässä. Erän loppuun kaksi kavennusmaalia. Kolmannen erän ensimmäiset 10 minuuttia olivat meiltä erinomaista peliä. Luotiin paikkoja lähes jokaiseen vaihtoon ja peli pyöri vieraiden päässä lähes tyystin. Päästiin maalin päähän, mutta hyvistä tilanteista huolimatta kirimme jäi siihen. Annettiin kaverille liikaa paikkoja nopeisiin kääntöihin, joista vieraat iskivät kovalla prosentilla palloa verkkoon. Lisäksi muutama tyhmä nukahdus omassa päässä maksoi tällä kertaa voiton.

Valmistautuminen lauantain koitokseen sujui hyvin. Oulun pelin ensimmäinen erä noudatteli osaltamme valitettavan tuttua kaavaa. Ykkössektorin maalipaikat todella selkeästi meille, mutta maaliin asti ei saatu palloa kuin kertaalleen. Toisen erän alku oli vastavuoroisesti isäntien hallintaa. Selvittiin isäntien vahvasta vaiheesta pääosin hyvin, ja erän loppuun naulattiin kaksi tärkeää osumaa. Kolmas erä oli tasaista peliä puolin ja toisin. Kaveri tuli tasoihin toisella lähes identtisellä osumalla, kun vihulaisen poikittaissyöttö kimpoili omista ukoista maaliin. Noustiin vielä maalin johtoon, mutta kuusvitosella kaveri tasoihin ja jatkoajalla sitten pakin toimitus kimpoili surullisen kuuluisaan tapaan omista miehistä sisään. Näin ollen OLS jatkoon ja meille luu käteen.

Kokonaisuutena ottelusarja oli todella tasainen ja niin Espoossa kuin Oulussa nähtiin laadukkaita pelejä. Ennakko-odotuksiin nähden haastettiin OLS mielestäni todella hyvin. Loimme läpi sarjan laadukkaita maalipaikkoja kaveria enemmän, mutta viimeisellä hyökkäyskolmanneksella puristettiin sitten mailaa turhankin paljon, eikä viimeistely ollut sillä tasolla mitä näiden pelien voittaminen edellyttää. Lisäksi Oululaiset harjasivat erikoistilanteet aikalailla 100-0. Olen kuitenkin todella ylpeä joukkueesta ja siitä taisteluilmeestä, mikä kentällä nähtiin. Nostettiin runkosarjasta tasoa huomattavan paljon kauden tärkeimmillä hetkillä. Erityisesti ratkaisun tuonut neljäs peli oli meiltä kovaan paikkaan ottelusarjan paras pelimme, vaikkei se voittoa tuonutkaan. Pettymys on valtava, mutta tulosta on kunnioitettava. Lopuksi vielä kiitetään OLSsin porukkaa todella rehdistä ja hienosta ottelusarjasta. Kaikissa neljässä matsissa nähtiin yleisössä mukavasti väkeä ja kentällä otettiin miehestä mittaa juuri asianmukaisella tavalla. Matka jatkuu, kehitytään ja mennään eteenpäin!”

Tilastot

 

Viimeisenä öljypojista NG01-pojat paketoi runkosarjansa sunnuntaina. Kahdenkymmenen toisen ottelun jälkeen sijoittui Oilers viidenneksi sarjataulukossa ja aloittaa ottelusarjansa näin ollen vieraskentältä. C1-sarjan pudotuspelit pelataan paras kolmesta –järjestelmällä, joten kahdesta voitosta pääsee jatkoon. C1-poikien puolivälierät alkavat karsintojen jälkeen 1.4.

SC Urbans 10 – 7 Oilers NG01 (5-2, 1-3, 4-2)

Oilersin päävalmentaja Raine Salo kommentoi ottelua: ”Runkosarjan viimeinen ottelu viimekauden hopeajoukkuetta ja tämän kauden sarjakärki Urbansia vastaan. Ja vaikka meillä oli poissa pelaajia ja ottelun aikana rosteri vielä kapeni, niin otteluun lähtö oli hyvä ja siirryimme johtoon ja edes hieman kyseenalainen 5min jäähykään ei virettä vienyt vaan teimme maalinkin vajaalla. Mutta ensimmäisen erän lopussa herpaantui ja pian lukemat olivat 5-2. Erätauolla vielä rosteri kapeni kahdella huonovointisella. Peli kuitenkin sujui kapealla materiaalilla ja pääsimme 6-6 tasoihin, mutta kolmanteen erään urakoiminen kapealla rosterilla alkoi näkyä ja ote siirtyi vastustajalle ja hävisimme 10-7. Paljon hyvää oli kuitenkin esim av pelaaminen oli kuitenkin hyvää ja koko joukkue oli yhtenäinen ja pystyi pelaamaan ja paikkaamaan sivussa olevia pelaajia hyvin. Tästä nyt vaan kohti play offseja mielellään koko terveen joukkueen voimin.”

Tilastot

 

Seuraavat ottelut:

Otteluparit ovat vielä nuoremmilla öljypojilla valitsematta, joten seuraavat ottelut ilmoitetaan heti kun vain mahdollista.

Kuvat: Marika Kuusela

13.08.2018Yläkoululaisten aamuvalmennus käynnistyy
13.08.2018Liigajoukkueen harjoitusotteluun muutos - mukana Latvia Open otteluohjelma
10.08.2018Kiinnostaako valmennus -tai ohjaustyö? Etsimme uusia valmentajia tai liikunnanohjaajia!
06.08.2018Salibandykoulu ja harrasteryhmien ilmoittautuminen avattu!
31.07.2018Öljypoikien uutiset: Harjoitusottelut
25.07.2018Päävalmentaja haastattelussa - harjoituspelit käyntiin torstaina
29.06.2018Öljymiehet ja Unihoc yhteistyöhön
19.06.2018Öljymiesten harjoitusottelut
13.06.2018Esport Oilers etsii ohjaajia salibandykouluihin !
26.05.2018TIMANTTIKERHO - tyttöjen uusi salibandykoulu!

Siirry arkistoon »