Öljypoikien uutiset: Pisteet talteen

27.02.2017

LASB ed. 7 – 7 Oilers NGB ja. (0-2, 4-4, 3-1, 0-0)

Lahdessa Oilers laittoi pisteet jakoon ja siirtyy nyt viikon tauolle otteluista. Heillä ottelut jatkuu sitten viikolla 10.

Oilersin päävalmentaja Aleksi Lammi lähetti kommentit ottelusta: ”Ensimmäinen erä Lasbia vastaan oli molemmilta joukkueilta melko tunnustelevaa peliä. Toisen erä alku jatkettiin samoissa merkeissä, mutta erän puolenvälin lähestyessä otettiin selkeästi ote pelissä. 6-2 taululle, jonka jälkeen iski hyvän olon tunne ja kaveri kuittasi minuuttiin kahdesti. Kolmas erä olikin sitten vaiherikasta tekemistä. Harmittavia lahjoja annettiin kaverille. Paikat oli naulata peli muutamaankin otteeseen tyhjään maaliin, mutta kun ei itse osuttu, niin kaveri sitten räppäsi pelin tasoihin. Tasapeli oli varmasti varsin oikeutettu lopputulos tästä pelistä. Hienosti taisteltiin vähän siipirikkoisellakin ryhmällä. Harmittavaa oli molempien joukkueiden kannalta todella hämärä tuomarilinja. Kukaan hallissa olija ei oikein tainnut tajuta mitä kentällä sai ja ei saanut tehdä.”

Oilersin onnistujat: Eetu Rantanen ja Viljami Hanhisalo iskivät molemmat hattutempun taululle. Myös maalivahti Nemo Sipilä jatkoi vuorenvarmaa torjuntatyöskentelyä.

Tilastot

 

Oilers NGA 10 – 6 EräViikingit (3-2, 4-2, 3-2)

Hyvin runsaslukuisen yleisön edessä A-nuoret pelasivat hienon ottelun EräViikinkejä vastaan. Ottelusta siis täydet kaksi pistettä kotijoukkueelle ja paikka play offeihin!

Päävalmentaja Aleksi Lammin kommentit ottelusta: ”Ottelun alku oli haastava, ja vihulainen pääsi helposti kahden maalin karkumatkalle. Parannettiin erän edetessä ja ensimmäiselle tauolle meidän maalin johdossa. Toinen erä mentiin pääosin komennossamme ja tauolle kolmen maalin johdossa. Kolmannen erän alku oli vieraiden, mutta hyvin taisteltiin ja kestettiin ERVIn rynnistys. Parannettiin puolenvälin jälkeen niin pallollista kuin pallotonta peliä, ja loppu klaarattiinkin sitten todella asiallisesti. Joukkueen taisteluilme oli erinomainen. Pelattiin pallolla pääosin varsin fiksusti ja puolustuspäässä uhrauduttiin ja peitettiin vetoja asiallisella raastonaamarilla. Kova esitys tiukkaan paikkaan ja voiton myötä sinetöitiin pleijaripaikka. Ehdottomasti yksi kauden ehjimpiä esityksiä meiltä.”

Oilersin onnistujat: Tämä voitto oli koko joukkueen hienon taistelun lopputulos. Jokainen pelaaja hoiti oman ruutunsa mallikkaasti ja paiski töitä kentällä molempiin suuntiin.

Tilastot

 

Tiikerit II 4 – 23 Oilers NG02 (2-6, 2-10, 0-7)

Sarjajumbona majaileva Tikkurilan Tiikereiden kakkosjoukkue jäi tälläkin kertaa ilman pisteitä Oilersin takoessa maaleja varsin runsaslukuisesti.

Oilersin päävalmentaja Sami Koskinen antoi ottelukommentit: ”Joukkue piti puolitoista viikkoa taukoa yhteistreeneistä ja veti happea kevään koitoksiin. Suurin osa oli kuitenkin alueleireillä torstain ja perjantain. Eli emme valmistautuneet otteluun joukkueena laisinkaan. Tämä näkyi ensimmäisen erän alussa, eka kymppi 2-1 meille. Sitten pikkuhiljaa pelimme parani ja loppupeli sujui ajoittain ihan hyvin. Hyvä asia oli, että maalit jakautuivat lähes tasan kolmelle kentälle.”

Oilersin onnistujat: Maalivahti Rasmus Hellsten otti hyviä koppeja, lisäksi paljon poissa olleet Aaro Kuusela, Joonatan Aktan ja Anton Haapalainen pelasivat erittäin pirteästi.

Tilastot

 

Tiikerit 7 – 11 Oilers NGA (2-3, 5-2, 0-6)

Myös A-nuoret ehtivät vierailla viikonlopun aikana Tikkurilassa onnistuneesti.

Oilersin valmentaja Sami Kavekari kertoi ottelusta tarkemmin: ”Ensimmäisen erän alkupuolisko oli meiltä selvää hallintaa, mutta vähän tehotonta tekemistä ja ratkaisupaikoista ei saatu sisään. Erän loppu sitten mentiin kaverin laiskan vauhtiin ja maaleja tehtiin vuorotellen niin, että erä päättyi meille 2-3. Toisen erän alkuun sai vastustaja viiden minuutin jäähyn, mutta yv ei tuottanut tulosta ja lisäksi saimme itse kaksi jäähyä, joista toisen aikana vastustaja tasoitti pelin. Tästä alkoi synkkä kymmenen minuuttinen, jonka aikana liike loppui, sekä saimme kaksi jäähyä, joista molemmista vastustaja onnistui. Valmennus reagoi nopeasti aikalisällä, mutta vielä soi omissa kaksi kertaa. Sitten maalivahdin vaihto ja loppu erässä pystyttiin parantamaan sekä kaventamaan tilanne 7-5. Kopissa päätettiin, että kolmanteen erään mennään tekemään perusasioita viisikko tasolla joukkueena. Ensimmäiseen vaihtoon heti kavennus ja viimeistään joukkueen herätti Juuso Arkkilan kauden ensimmäinen maali. Kolmas erä oli kauttaaltaan vahvaa tekemistä kaikilta viisikoilta, kuten erän voitto 6-0, sekä lopputulos 7-11 osoittaa!”

Oilersin onnistujat: Vahvaa pelaamista löytyi taas koko joukkueelta, mutta Juuso Arkkila onnistui tälläämään kauden ensimmäisen maalinsa sekä Niklas Laurila maalasi kahdesti.

Tilastot

 

Seuraavat ottelut:

1.3. klo 18:30 Oilers NG01 – TPS, Esport Areena

4.3. klo 14:30 Oilers NGA – Happee, Tapiolan UH

5.3. klo 13:30 Steelers – Oilers NG02, Iittala-halli

13.06.2018Esport Oilers etsii ohjaajia salibandykouluihin !
12.06.2018Salibandykoulu ja harrasteryhmien ilmoittautuminen avattu!
19.06.2018Öljymiesten harjoitusottelut
26.05.2018TIMANTTIKERHO - tyttöjen uusi salibandykoulu!
14.05.2018 15:00Oilers kiinnitti omat nuoret lupaukset - tältä näyttää Öljymiesten sopimustilanne
11.05.2018Seuran päätösjuhlassa palkittiin kauden parhaita!
07.05.2018Oilers Junior Games pelattiin viikonloppuna - Mukana fiilisvideo koko turnauksesta!
06.05.2018Oilers Junior Gamesin ensimmäisenä päivänä ratkottiin D- ja E-poikien voittajat!
02.05.2018 18:59Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta
30.04.2018Nuorimmilla tyttöjunioreilla vauhdikas salibandypäivä

Siirry arkistoon »