Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!

10.10.2020

Oilersin kolmen pelin härkäviikko päättyi viikon kolmanteen voittoon Kuopiossa. Espoolaiset hakkasivat sarjajumbon verkkoon peräti yhdeksän täysosumaa voittaen pelin lukemin 9–2.


Lajista riippumatta sarjajumboa vastaan pelaaminen on haastavaa, sillä puutteet asenteessa ja tekemisessä kostautuvat erittäin nopeasti. Tänään ensimmäisen pelinsä Oilersin maalilla tällä kaudella pelannut Niko Nordström kertookin joukkueen valmistautuneen henkisesti oikein; ”Asennetta painotettiin heti eilisen pelin jäljiltä, meillä oli pitkä dösämatka aikaa nollata eilinen ja siirtää keskittyminen tämän päivän matsiin.

”Muutama heikompi hetki sattui tänään ottelussa, mutta kokonaisuudessaan pelasimme lähtökohtiin nähden aika ehjän 60 minuuttisen. Tuntui hienolta päästä itse maalille, varsinkin kun viimeisestä omasta pelistä on kulunut tovi.”

Ottelun alussa Oilersin näkyvin kaksikko oli ehdottomasti herrat Santeri Lindfors & Riku Holopainen, nimittäin 0–1 maalista vastasi Lindfors Holopaisen syötöstä, ja 0–2 maalista taas Holopainen Lindforsin passista. Oilersin kolmannesta maalista vastasi Oilersin tehokkaimpiin maalintekijä Tuomas Iiskola veljensä Heikin syötöstä. Erän viimeisestä maalista vastasi taasen Rasmus Kainulainen riistettyään pallon, ja lähdettyään itse vastahyökkäykseen.

Ottelun toisessa erässä Oilersin tahti ei hyytynyt, vaikka toisen erän ensimmäinen maali nähtiinkin vasta erän puolivälissä. Oilersin viides maali oli silkkaa taidetta, sillä Jasper Juutin syöttö maaliin oli suorastaan fantastinen. Juutin kääntösyöttö maalin nurkalta löysi suoraan Casper Pfitznerin lavan, ja Pfitzner iski suoraan syötöstä pallon pussiin.

Ja kolmea minuuttia myöhemmin Juuti itse painoi pallon maaliin, syöttäjänä ollut Olli Jokela saalisti näin uransa ensimmäisen liigapisteen uransa kolmannessa liigaottelussa! Toisen erän viimeisestä maalista vastasi Justus Kainulainen komealla lyöntilaukauksella suoraan Markus Markkolan syötöstä. Näin toiselle erätauolle siirryttiin 0–7 lukemista.

Kolmannessa erässä nähtiin toinenkin ensimmäinen Öljypiste, kun Miko Summanen onnistui ensimmäistä kertaa maalinteossa Oilers-urallaan! Kotijoukkue ei kuitenkaan alistunut kohtaloonsa, vaan kavensi kahdella nopealla maalilla pelin 2–8:aan.

Kavennusosumat olivat kuitenkin laiha lohtu Welhoille, sillä ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Ottelun viimeisen osuman iski illan toisellaan Justus Kainulainen Rasmus Kainulaisen syötöstä.

Kolmannen pelinsä Liigassa pelannut Olli Jokela oli mielissään ottelun jälkeen; ”Lähdettiin otteluun hyvällä asenteella ja se näkyi heti kun tehtiin alkuun muutamat maalit. Saatiin niistä itsevarmuutta pelaamiseen ja hyvä flow päälle, joka näkyi lopputuloksessa.”

Jokela kehui myös sitä, miten Oilersin joukkue on ottanut hänet mukaan; ”On ollut todella siistiä päästä mukaan liigamiehistöön! Äijät ovat ottaneet hyvin sisään joukkueeseen, ja treeneissä on ollut paljon intoa ja halua näyttää. Peleissä huomaa, että vauhtia on rutkasti enemmän ja tilaa tuntuu olevan huomattavasti vähemmän verrattuna A-nuorten SM-sarjaan.”

Seuraavan kerran Öljymiehet nähdään tositoimissa vasta perjantaina 23.10. kun Oilers isännöi TPS:ää Tapiolan Urheiluhallilla! Jokela jatkaa; ”Pidetään nyt vähän kevyempi viikko raskaan peliviikon jälkeen, jonka jälkeen aletaan taas painamaan hommia täysillä!”

Oilersille tuleekin nyt hetki aikaa hengähtää ja käydä läpi kauden alkua. Tulosten valossa alkukausi on sujunut erinomaisesti, sillä Öljymiehet ovat saalistaneet 17 pistettä 18 saatavilla olleesta. Ainoa pistemenetys Oilersin kauden kuuden ensimmäisen ottelun aikana tuli perjantaina 9.10. kun Öljymiehet voittivat LASB:in vasta jatkoajalla.


Esport Oilers vs. TPS perjantaina 23.10. kello 18:30 alkaen Tapiolan Urheiluhallilla! Osta liput klikkaamalla TÄSTÄ!


 

 

 

 

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »