Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!

10.10.2020

Viikonloppu on Öljymiehille melkoista rallia, sillä luvassa on kaksi F-liigan ottelua vuorokauden sisään. Perjantain komean jatkoaikavoiton jälkeen oli luvassa aikainen herätys, sillä Öljymiehet lähtivät lauantaina aamutuimaan kohti Kuopiota.


Perjantaina viidennen voiton viidennestä ottelustaan napsineet Öljymiehet kohtaavat lauantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella SB Welhot. Huomisen vastustajalle alkukausi on ollut todella synkkä, sillä kuopiolaiset majailevat neljän pelatun ottelunsa jälkeen tukevasti sarjataulukon pohjalla, kun saldona on neljä suoraa tappiota varsinaisella peliajalla.

Oilersin hyökkääjä Markus Markkola ei murehdi lyhyttä palautumisaikaa tai matkantekoa. Markkola ei myöskään aliarvioi kuopiolaisia tippaakaan, vaan tietää jokaisen F-liigajoukkueen vaarallisuuden; ”Tosi jees päästä pelaamaan taas heti huomenna! Turha on katsella liikaa ketä vastaan pelataan, päästään taas pelaamaan ja saadaan mahdollisuus taas kehittää peliämme eteenpäin perjantain ottelusta.”

Perjantain ottelussa ensiesiintymisensä kotiyleisön tällä kaudella tehnyt Casper Pfitzner odottaa myös huomista kamppailua; ”Kuopiossa odottaa uudet haasteet. Kiinnitetään huomiota siihen, että me määräämme pelin kulun hallitsemalla pelivälinettä, pelaamalla yhdessä viisikoina ja laittamalla verkon heilumaan, kun sille on paikka.”

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen summasi perjantain ottelua; ”Molempien joukkueiden tiivis viisikkopuolustus ja erinomainen maalivahtipeli pitivät ottelun vähämaalisena. Aloitimme ottelun kuskin paikalta, mutta jäähysuma sekoitti meidän peliämme. Pelasimme turhan varovaisesti johtoasemassa ja vastustajan riskinotto onnistui ottelun lopussa ja saivat tasoitettua ottelun ilman maalivahtia. Jatkoerään saimme taas kaivattua pelirohkeutta ja sen myötä ansaitun voittomaalin.”

”Ja lämmin kiitos hienosti kannustaneelle kotiyleisölle!”

Lauantain kamppailua Luukkonen ennakoi seuraavasti; ”Seuraava peli tulee nopeasti. Kuopiossa haluamme terävöittää hyökkäyspelaamistamme sekä päättää kolmen ottelun härkäviikon ottamalla täydet pisteet viikon viimeisestä kamppailusta.”

SB Welhot vs. Esport Oilers Kuopiohallilla kello 15:00 – Ottelu on nähtävissä Ruudussa kotijoukkueen toteuttamana fanikameralähetyksenä!

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »