Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!

08.10.2020

Vantaalta haetun voiton jälkeen paluun kotikaukaloon tekevä Oilers saa kovatasoisia vieraita Lahdesta, kun F-liigan sarjataulukossa neljäntenä majaileva LASB saapuu Tapiolan Urheiluhallille klo 18:30 alkavaan otteluun.


Todella jykevää neljän ottelun ja neljän voiton alkukautta pelaavat Öljymiehet pääsevät huomenna illalla todelliseen testiin, sillä vierasjoukkue LASB:in rekordi ei juuri kalpene espoolaisten suorituksista. Niin ikään neljän ottelun jälkeen LASB:illa on nimissään kolme voittoa ja yksi tappio jatkoajalla Happeeta vastaan vieraissa.

Oilersin hyökkääjä Jasper Juuti näkeekin LASB:in vahvuudet ”LASB on hyvin taisteleva ja on saanut pallollista pelaamista eteenpäin. LASB:in maalivahtipeli on varmasti yksi suuri syy, joka on antanut mahdollisuuden napsia voittoja.”

Huolimatta vastustajan vahvasta vireestä, näkee Juuti voiton olevan otettavissa; ”LASB:illa on taitavia pelaajia, jotka tykkäävät olla pitää palloa. Eiköhän koiteta ottaa pallokontrolli meille ja sitä kautta hyökätä laadukkaasti! Unohtamatta tietenkään meidän vahvaa puolustuspelaamistamme.”

Viikonloppu onkin melkoinen koitos Oilersille, sillä perjantain ottelua seuraava mittelö koittaa heti lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa. Juuti ei näe tiiviissä tahdissa sen suurempaa murhetta. ”Eiköhän aika kliseisellä mennä, syödään hyvin perjantain pelin jälkeen ja nukutaan hyvät yöunet. Bussissa sitten kurkitaan vastustajan peliä ja valmistaudutaan lauantain koitokseen. Ei pitäisi olla mikään ongelma, että pelejä on nyt paljon, sillä sitä varten kesällä tehtiin töitä ollaksemme valmiita pelaamaan, kun kausi alkoi.”


EräViikingit vs. LASB Tapiolan Urheiluhallilla perjantaina 9.10. klo 18:30 – Osta liput klikkaamalla TÄSTÄ!


21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »