Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla

05.10.2020

Oilersin F-liigakauden 2020/21 ensimmäinen vierasottelu pelataan huomenna tiistaina 6.10. Vantaan Energia Areenalla EräViikinkien vieraana. Kello 18:30 käynnistyvä ottelu on Oilersin kauden neljäs F-liigakamppailu.


EräViikinkinen otteluennakko
Otteluliput
EräViikinkien turvallisuusohje


Kolmen kotiottelun putken jälkeen ensimmäiseen vierasotteluunsa matkaava Oilers on hyvissä asemissa sarjataulukossa kolmantena Classicin ja LASB:in takana. Kotijoukkue EräViikingit ovat taasen sijalla 11 yhdellä voitolla ja kahdella tappiollaan. Vakuuttavan 3–0 voittonsa kauden avausottelusta ottaneet EräViikingit ottivat kahdesta seuraavasta ottelusta suurinumeroiset tappiot Happeeta ja KrP:ta vastaan.

Oilers ja EräViikingit kohtaavat nyt ensimmäistä kertaa F-liigakauden aikana, harjoituskaudella joukkueiden molemmat kohtaamiset päätyivät Oilersin voittoon. Oilers-puolustaja Ilari Talvitie ei kuitenkaan näe ErVIä vastaan pelattujen harjoitusotteluiden tuovan etua Öljymiehille; ”En usko, että harjoitusotteluiden lopputuloksilla on vaikutusta. Harjoitusotteluissa mennään yleensä pelin kehittämisen edellä, kun erilaisia viisikoita ja variaatioita testaillaan, eikä lopputuloksella ole niinkään väliä. Kun panoksena on sarjapisteet, niin tilanne on täysin eri.”

Oilersin vahvasta kolmen pelin voittoputkesta ja EräViikinkien vaisummasta kauden avauksesta Talvitie ei ennakoi helppoa peliä huomiselle; ”EräViikingit ovat laadukas joukkue, josta löytyy nuoruutta ja kokemusta. Pelimme ErViä vastaan ovat aina olleet tiukkoja, joten he eivät missään nimessä tule olemaan helppo vastus.”

Oilersin tuloksellisen menestyksen Talvitie näkee seuraavasti; ”Puolustusasenne on ollut kohdillaan alkukaudesta. Kahdeksan päästettyä maalia kolmeen otteluun kertoo paljon. Lisäksi hyökkäyspäässä ollaan oltu vaarallisia ja ollaan onnistuttu tekemään tarvittavat maalit.”


Suosittelemme otteluun saapuvia tutustumaan EräViikinkien turvallisuusohjeeseen painamalla TÄSTÄ


EräViikingit vs. Oilers tiistaina 6.10. klo 18:30 Vantaan Energia Areenalla – Osta lippusi painamalla TÄSTÄ!


21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »