Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

02.10.2020

Öljymiesten F-liigataipaleen kolmas ottelu pelataan huomenna lauantaina klo 17.00 alkaen Tapiolan Urheiluhallilla, kun vastaan saapuu kaukaa pohjoisesta saakka OLS.


Osta otteluliput edullisemmin ennakkoon klikkaamalla tästä!


Vierasjoukkue OLS:in F-liigakausi on alkanut kahdella kotitappiolla. Ensimmäiseksi Nokian KrP ryösti pisteet Oulusta sarja-avauksessa lukemin 6–4 vierasjoukkueen hyväksi. Viikkoa myöhemmin Classic kävi hakemassa pisteet Tampereelle todella tapahtumarikkaan 11–7 voittonsa myötä. Oululaisilla onkin siis näytön paikka huomenna.

Oilers on niin ikään ehtinyt tahkota kaksi kotikamppailua. OLS:ista poiketen Öljymiehet ovat voittaneet kummatkin ottelunsa, ja tämä oikeuttaa sarjataulukon kolmanteen sijaan. Espoolaisten edellä sarjataulukossa ovatkin enemmän otteluita pelanneet ja yllä mainitusti OLS:in kaataneet KrP sekä Classic.

OLS:in kohtaamiseen tuo erityistä lisälatausta Oilersin puolustaja Antti Suomelalle. OLS:ia vielä pari kautta sitten edustanut Suomela syttyykin vanhan joukkueensa kohtaamisesta; ”Mukava päästä taas vääntämään OLS:ia vastaan! Siellä on kumminkin paljon hyviä kavereita niin ainahan näitä OLS-pelejä odottaa!”

Oilersin vahva vire ei ole sattumaa, ja tästä Suomela suitsuttaakin joukkueen onnistunutta harjoittelua; ”Meillä on todella hyvä meininki treeneissä. Laadukkaasta arjesta se kaikki lähtee niin jatkamalla samaan tahtiin pelimme kulkee jatkossa vielä entistä paremmin.”

Valmentajavaihdoksen läpikäynyt OLS on pyrkinyt lisäämään pallokontrollia entisestään pelaamisessaan. Tämän tietää myös Suomela; ”OLS:in kanssa meidän tulee olla todella kärsivällisiä ja pitää pallokontrolli itsellämme, täten emme anna oululaisille mahdollisuutta yrittää ottaa pelin hallintaa itsellensä pallon pitämisen kautta.”

Esport Oilers vs. OLS huomenna lauantaina 3.10. klo 17.00.Osta otteluliput edullisemmin ennakkoon klikkaamalla tästä!


21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »