Casper Pfitznerille loppukauden mittainen sopimus Oilersiin!

28.09.2020

Öljymiehet saavat erittäin tervetulleen lisäyksen rinkiinsä kun kaksitoista kautta ja yhteensä 344 Salibandyliigan ottelua Oilersissa pelannut Casper Pfitzner on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Oilersin kanssa.


Pfitzner itse kommentoi sopimustaan seuraavasti; ”Levollisella fiiliksellä kohti jo alkanutta F-liigakautta. Nyt saatiin sopimus maaliin, ja voi taas virallisesti kutsua itseään Öljymieheksi. En tähän olisi lähtenyt, jos en uskoisi tämän joukkueen pystyvän voittamaan sen kirkkaimman mitalin.”

Päävalmentaja Heikki Luukkonen toivottaa Pfitznerin lämpimästi takaisin; ”Mahtavaa, että saadaan jatkaa Casperin kanssa yhteistä tarinaa. Uskon että joukkue on hänen paluunsa myötä aiempaa vahvempi. ”Cape” on joukkueessa erittäin pidetty tyyppi ja luotettava jengikaveri."

"Useiden liigakausien marinoimana hän tuskin hätkähtää pienistä yllätyksistä tai haasteista, joita yhteisellä matkallamme saatamme kohdata. Pelaajana Cape on pitkällä pääsarjaurallaan jalostunut yksipuolisesta sniperista monipuoliseksi yleispelaajaksi, joka taitaa edelleen myös maalinteon.”

Tämän kauden joukkueesta Pfitznerillä on runsaasti positiivista sanottavaa; ”Tämän vuoden joukkue on melko samanoloinen kuin edelliselläkin kaudella. Iloisia veijareita ja urallaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia löytyy rutkasti. Uudet pelaajat tuovat kuitenkin aina hieman raikkautta ja jotain uutta joukkueen arkitekemiseen, ja niin on käynyt tälläkin kertaa. ”

Erityisesti Miko Summasen suuri työmoraali ja välittämisen tunne on ilahduttanut omaa silmää ja varmasti potkii muitakin eteenpäin. Tuomas Iiskola, Jasper Juuti sekä Alexander Nyman ovat myös vakuuttaneet näin alkukaudesta. Pakko vielä nostaa esille Jesperi Lindfors, joka pelaa mielestäni uransa parasta salibandya. Sekä Rasmus Markelin, joka on sitkeästi kuntouttanut vammaansa viettäen useita tunteja omatoimisesti Esportin punttisaleilla. Näistä pojista mallia.”

Oman roolinsa joukkueessa Pfitzner näkee seuraavasti ”Jos aikoinaan olin puhdas maalintekijä, niin nykyään kyllä miellän itseni enemmän yleispelaajaksi ja pelipaikkakin on vaihtunut keskushyökkääjäksi. Koutsit kertovat pelipaikan ja kentällisen, ja sen mukaan sitten tuon oman osaamisen esille missä roolissa ikinä olenkaan. Omilla peliesityksillä yritän myös saada joukkueeseen virtaa ja positiivista henkeä päälle. Ja kyllä suu käy aika kovaa muita pelaajia tsempaten pelien aikana.”

Tervetuloa takaisin, Casper!

21.10.2020Perjantain 23.10. ottelu Oilers vs. TPS siirretään varotoimenpiteenä
13.10.2020Esport Oilersin ja GrIFK:n yhteistyö päättyy
10.10.2020Oilers siirtyi sarjakärkeen murskavoitolla SB Welhoista!
10.10.2020Oilersin hektinen viikonloppu jatkuu lauantaina SB Welhojen vieraana Kuopiossa!
09.10.2020Perjantai-illan trilleri päättyi Oilersin jatkoaikavoittoon!
08.10.2020Oilersin kotiottelut jatkuvat perjantai-illan kohtaamisella LASB:ia vastaan!
07.10.2020Oilers jatkaa puhtaalla pelillä hakemalla täyden pistepotin Vantaalta EräViikinkien kustannuksella!
05.10.2020Oilersin pelaa huomenna kauden ensimmäisen vierasottelunsa Vantaalla
04.10.2020Kauden kolmas kotiottelu toi kauden kolmannen voiton!
02.10.2020Oilersin pelit jatkuvat lauantaisella kotiottelulla OLS:ia vastaan!

Siirry arkistoon »