Oilersin vierailee Mosahallilla EräViikinkien isännöimässä harjoitusottelussa keskiviikkona 2.9.

01.09.2020

Öljyn harjoituskauden seuraava ottelu koittaa keskiviikkona 2.9. kello 18.30 kun Öljymiehet suuntaavat Tapanilaan kohtaamaan EräViikingit toisen kerran tällä harjoituskaudella. 7.8. pelatussa joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Oilers korjasi voiton lukemin 7–3.


Neljästä harjoitusottelusta neljä voittoa kaivaneet Öljymiehet suuntaavat vierasotteluun ensimmäistä kertaa sitten harjoituskauden avauksen, kun Oilers haki vierasvoiton Kirkkonummen Rangersilta lukemin 18–1. EräViikinkien harjoituskausi taas on sujunut haasteellisemmin, sillä ErVi on onnistunut napsimaan neljästä ottelustaan kaksi voittoa.

Oilersin viimeinen harjoitusottelu LASB:ia vastaan sujui haastavasti, sillä lahtelaiset veivät avauserän nimiinsä lukemin 3–0. Hyökkääjä Tuomas Iiskola ei ollut tyytyväinen otteluun voitosta huolimatta; ”Viime pelistä jäi aika huonot fiilikset, ei oltu valmiina pelin alussa ja kesti pitkään päästä peliin mukaan. Nyt täytyy olla valmiina heti alusta ja lähteä työstämään asioita, joissa haluamme olla parempia.”

T. Iiskolalla ottelussa on erityistä latausta, sillä kyseisen herran pelaajauralta löytyy useampi vuosi EräViikinkien sekä seuran edeltäjän Tapanilan Erän paidassa. ”Vanhan jengin kohtaaminen antaa tietysti lisäbuustia ja erityistä halua voittaa kamppailuja vanhoja pelikavereita vastaan. Viimeksi jäi todella hyvä fiilis, kun onnistuttiin meidän ketjumme kanssa tekemään tulosta heitä vastaan.”

Vanhemman Iiskolan laidalla viimeiset kolme harjoitusottelua viilettänyt Riku Holopainen muistuttaa harjoituspelien tarjoamasta mahdollisuudesta kokeilla erilaisia ketjukoostumuksia ja pelillisiä elementtejä;
”Olemme päässeet kokeilemaan uusia pelillisiä juttuja ja ketjukoostumuksia, joka on ajoittain näkynyt vielä pelin tason vaihteluna. Jokaisen pelin voittaminen kertoo joukkueen halusta voittaa, ja siitä että rutiinitasomme on kehittynyt kesän aikana paremmaksi. Pystymme siis paremmin kääntämään haastavampiakin otteluita voitoiksi.

”LASB-pelissä pystyimme heikon alun jälkeen nostamaan tasoamme ottelun loppua kohden ja pelin lopulla pääsimme jo ihan hyvälle tasolle. Jatketaan huomenna siitä mihin lopetettiin ja lähdetään hyvin valmistautuneena, niin saamme pelin heti alusta saakka hallintaamme.”

Holopainen on myös viihtynyt samassa ketjussa Iiskoloiden rinnalla; ”Veljesten rinnalla on hyvä pelata. Muodostetaan hyvä kolmikko, sillä jokainen meistä pystyy ratkomaan pelejä maalintekotaidoillamme, eikä tekniikassakaan ole puutteita. Ketjumme puolustajapari Jesperi Lindfors & Matias Veikkola pystyvät hyvin tukemaan koko viisikon hyökkäyspeliä ja johtamaan puolustustamme.”

EräViikingit vs. Oilers keskiviikkona 2.9. kello 18:30 Mosahallilla. Otteluun on vapaa pääsy, ja ottelun näyttää Ruutu.


24.09.2020Kauden ensimmäinen Espoon derby Tapiolan Urheiluhallilla perjantaina 25.9. kello 18.30!
21.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen ottelu päättyi voittoon Nurmon Jymystä!
19.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen kotiottelu pelataan huomenna sarjanousija Nurmon Jymyä vastaan!
17.09.2020Tiedote Oilersin ottelulipuista kaudella 2020-2021
10.09.2020Oilersin harjoituskausi päätökseen kuuden ottelun voittoputkessa!
08.09.2020Harjoituskauden viimeinen kamppailu käydään keskiviikkona 8.9. kun Oilers kohtaa Tikkurilan Tiikerit vieraissa
03.09.2020Oilersin kauden viides harjoitusottelu toi harjoituskauden viidennen voiton!
01.09.2020Oilersin vierailee Mosahallilla EräViikinkien isännöimässä harjoitusottelussa keskiviikkona 2.9.
29.08.2020Oilersin neljäs harjoituspeli päättyi Öljyn neljänteen harjoituspelien voittoon!
27.08.2020Harjoitusottelut jatkuvat perjantaisella kotiottelulla LASB:ia vastaan

Siirry arkistoon »