Oilers isännöi Tikkurilan Tiikereitä torstain harjoitusottelussa

12.08.2020

Kahdesta harjoitusottelusta kaksi voittoa saalistanut Oilers saa huomenna torstaina 13.8. vieraakseen nuoret ja nälkäiset Tikkurilan Tiikerit kello 18:30 alkavassa harjoitusottelussa.

Väkevästi harjoituspelinsä aloittaneet Öljymiehet kohtaavat ensi kertaa tällä kaudella Tikkurilan Tiikerit, joiden harjoituspelien saldona on tällä hetkellä yksi tappio LASB:ia vastaan lukemin 6–8.

Heikki Iiskola on nähnyt sekä Oilersin joukkueessa että ensimmäisissä harjoituspeleissä paljon hyvää; Joukkueen työmoraali on ollut erittäin korkea koko kesän ja se on näkynyt näissä kahdessa ottelussa. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää hyvällä tasolla olleeseen puolustuspeliin, josta varmasti omaa kieltään kertovat neljä päästettyä maalia kahdessa ottelussa.

Vanhempi veli Tuomas Iiskola allekirjoittaa veljensä näkemyksen, Meidän aktiivinen puolustuksemme on toiminut, ja olemme onnistuneet pitämään vastustajan pois parhailta sektoreilta. Pelistä tulee takuulla vauhdikas, ottamalla viime peleissä hyvin toimineita asioita mukaan ja hallitsemaan palloa vielä enemmän kuin viime perjantaina niin tulemme olemaan vahvoilla.

Nuoret ja taitavat Tiikerit tulee olemaan mielenkiintoinen vastustaja torstain illassa. Heikki Iiskola näkeekin selvän vision siitä, miten Tiikerilauman hampaat eivät pääse raatelemaan Öljymiehiä.

Tiikerit ovat sangen taitava joukkue pallollisena, joten meidän tulee kontrolloida pelin kulkua pelaamalla hyvin pallon kanssa ja täten säilyttämään herruus pelivälineestä. Jatkamalla kurinalaista puolustamista yhdessä pelivälineen hallitsemisen kanssa tulemme olemaan vahvoilla huomisen kamppailussa!

Mielenkiintoisena lisäyksenä hyvin öljyttyyn Oilersin koneistoon tälle kaudelle on ollut Sveitsistä palannut Tuomas Iiskola, joka pelaa ensimmäistä kertaa urallaan veljensä Heikin kanssa samassa seurajoukkueessa miesten tasolla. Veljeksistä nuorempi Heikki syttyykin isoveljen rinnalla viilettämiseen.

Broidin kanssa pelaaminen on tuntunut hyvältä. Meillä on hieman erilaiset pelitavat, jotka tukevat toisiaan, ja yhteispelikin alkaa sujumaan jo aika mallikkaasti. Minä pyörin enemmän päädyissä ja Tuomas enemmän keskellä lapa pystyssä niin aika hyvä kombinaatio siinä on!

Viime ottelussa veljespari nakutti taululle yhteensä neljä maalia ja kaksi syöttöä päälle, huomenna selviää jatkuuko Iiskoloiden tykitys ja Oilersin voittokulku myös Tiikereitä vastaan.

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy, mutta katsojakapasiteetti on rajoitettu sataan katsojaan. Ole siis ajoissa paikalla, jotta varmistat paikkasi torstain kamppailussa! Ottelusta on luvassa myös livelähetys Esport Oilersin YouTube-kanavalla.

 

24.09.2020Kauden ensimmäinen Espoon derby Tapiolan Urheiluhallilla perjantaina 25.9. kello 18.30!
21.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen ottelu päättyi voittoon Nurmon Jymystä!
19.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen kotiottelu pelataan huomenna sarjanousija Nurmon Jymyä vastaan!
17.09.2020Tiedote Oilersin ottelulipuista kaudella 2020-2021
10.09.2020Oilersin harjoituskausi päätökseen kuuden ottelun voittoputkessa!
08.09.2020Harjoituskauden viimeinen kamppailu käydään keskiviikkona 8.9. kun Oilers kohtaa Tikkurilan Tiikerit vieraissa
03.09.2020Oilersin kauden viides harjoitusottelu toi harjoituskauden viidennen voiton!
01.09.2020Oilersin vierailee Mosahallilla EräViikinkien isännöimässä harjoitusottelussa keskiviikkona 2.9.
29.08.2020Oilersin neljäs harjoituspeli päättyi Öljyn neljänteen harjoituspelien voittoon!
27.08.2020Harjoitusottelut jatkuvat perjantaisella kotiottelulla LASB:ia vastaan

Siirry arkistoon »