Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus

10.08.2020

Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus

Try out-sopimuksella alun perin alkusyksyyn asti ollut hyökkääjä Miko Summanen on solminut Esport Oilersin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. 25-vuotias Tampereella syntynyt hyökkääjä on aikaisemmilta pelivuosiltaan tuttu Westend Indiansin paidasta. Juniori-uralta löytyy kuitenkin myös Oilers-taustaa punavalkoisen Espoon Oilersin ajoilta.

Päävalmentaja Heikki Luukkonen kommentoi Summasen try out-jaksoa sekä sopimusta seuraavasti:

Miko Summanen vakuutti try out-jaksollaan sekä valmennusjohdon että joukkueen. Joukkueen mukana ollessaan Summanen on vakuuttanut ja lunastanut koko joukkueen luottamuksen. Vakuuttavien näyttöjen myötä päätimme tehdä Summasen kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.

Vahvana joukkuepelaajana sekä tinkimättömästi loppuun asti taistelevana tunnettu Summanen kommentoi sopimustaan seuraavasti:

Ennen mukaan liittymistäni mielikuvani Oilersista oli todella kilpailuhenkinen ja kova joukkue. Koin Oilersin isona ja perinteikkäänä seurana, jossa kuulemani mukaan asiat hoidetaan viimeisen päälle hyvin.

Mukaan liityttyäni ennakkomielikuvani pitivät paikkansa. Joukkue otti minut todella hyvin vastaan, tunsin muutaman pelaajan jo entuudestaan mikä varmasti helpotti entisestään mukaan liittymistä. Olen saanut olla oma itseni ja nauttinut täysin rinnoin Oilersissa olemisesta. Joukkueessa on paljon nuoria hyviä pelaajia sekä kokeneempia konkareita mistä syntyy hyvä kombinaatio kentällä ja sen ulkopuolella. Yhteishenki on loistavalla tasolla ja treeneissäkin on hauskaa! Hommat tehdään viimeisen päälle hyvin ja välillä naureskellaan, eli mielestäni täydellistä!

Kun päävalmentaja Heikki Luukkonen kertoi erään leiripäivän päätteeksi Oilersin haluavan tehdä kanssani loppukauden mittaisen sopimuksen, olivat fiilikset todella hyvät! Ensimmäinen tavoitteeni olikin päästä rinkiin sisään ja sen eteen on tehty työtä. Katsotaan mitä kausi tuo tullessaan, mutta jo nyt on todella hienoa olla mukana tässä joukkueessa ja tässä projektissa. Koen ehdottomasti Oilersin askeleena eteenpäin urallani.

Summanen ja muut Öljymiehet nähdään tositoimissa jälleen torstaina 13.8. kun Esport Arenalle Oilersin vastustajaksi saapuvat Tikkurilan Tiikerit kello 18:30 alkavaan otteluun. Otteluun on vapaa pääsy, mutta katsojakapasiteeti on rajoitusten vuoksi 100 katsojaa, tule siis ajoissa paikalle! Ottelu on nähtävissä myös Esport Oilersin YouTube-kanavalla suorana lähetyksenä.

24.09.2020Kauden ensimmäinen Espoon derby Tapiolan Urheiluhallilla perjantaina 25.9. kello 18.30!
21.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen ottelu päättyi voittoon Nurmon Jymystä!
19.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen kotiottelu pelataan huomenna sarjanousija Nurmon Jymyä vastaan!
17.09.2020Tiedote Oilersin ottelulipuista kaudella 2020-2021
10.09.2020Oilersin harjoituskausi päätökseen kuuden ottelun voittoputkessa!
08.09.2020Harjoituskauden viimeinen kamppailu käydään keskiviikkona 8.9. kun Oilers kohtaa Tikkurilan Tiikerit vieraissa
03.09.2020Oilersin kauden viides harjoitusottelu toi harjoituskauden viidennen voiton!
01.09.2020Oilersin vierailee Mosahallilla EräViikinkien isännöimässä harjoitusottelussa keskiviikkona 2.9.
29.08.2020Oilersin neljäs harjoituspeli päättyi Öljyn neljänteen harjoituspelien voittoon!
27.08.2020Harjoitusottelut jatkuvat perjantaisella kotiottelulla LASB:ia vastaan

Siirry arkistoon »