Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava

04.08.2020

Mika Liikala on nimetty Esport Oilersin viestintävastaavaksi 3.8.2020 alkaen. Liikala siirtyy Oilersin viestintävastaavaksi FC Hongan toimistolta. 

28-vuotias Liikala pitää kotisijaa Espoossa ja opiskelee markkinointia sekä viestintää Metropolian ammattikorkeakoulussa. Uusi viestintävastaava kuvailee itseään intohimoiseksi urheilun harrastajaksi ja seuraajaksi.

- Salibandy on omista harrastuksistani rakkain. Monipuolisesti urheilua seuraavana olen ilolla seurannut espoolaisen salibandyn tarinaa ja erityisesti Oilersin vahvaa tekemistä niin junioreissa kuin edustustasolla. Tiesin ennalta hyvin Esport Oilersin taustat ja luotettavuuden seurana, joten mukaan lähteminen tuntui erittäin varmalta vaihtoehdolta.

Aikaisemmin Liikala on kartuttanut vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä muun muassa Veikkausliigaseura FC Hongassa. Vuosien varrella Oilersin tarina on tullut myös tutuksi ja joukkueesta löytyykin valmiiksi tuttuja kasvoja.

- Samaan Esport-konserniin Hongan kanssa kuuluvan Oilersin tarina on sekä työn että henkilökohtaisen kiinnostuksen kautta tuttu. Tutuin hahmo edustusjoukkueesta on Rasmus Markelin, jonka kanssa satuin olemaan aikoinaan samaan aikaan varusmiespalveluksessa. 

- Työssäni viestintävastaavana tulen tuomaan Oilersia esille julkisuudessa parhaani mukaan. Salibandyn ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu nopeus, taito ja näyttävyys, joten näitä elementtejä haluan tuoda esille sekä lajiväelle että myös niille, jotka eivät vielä ole innostuneet lajista, Liikala lisää.

Uusi F-liiga-kausi lähestyy huimaa vauhtia ja kuten runkosarjaan valmistautuva Öljymiehistö, myös Liikala on valmis laittamaan kaiken peliin tämän kauden Oilers-tarinassa.

- Loppukaneettina toivon koko Oilers-yhteisöltä intohimoista kannatusta peleissä, sekä rehellistä palautetta siitä, miten Oilers näkyy ja kuuluu ja mitä voisimme tehdä paremmin, sillä parhaat ideat ja ajatukset tulevat monesti yleisöltä! Nähdään hallilla!

24.09.2020Kauden ensimmäinen Espoon derby Tapiolan Urheiluhallilla perjantaina 25.9. kello 18.30!
21.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen ottelu päättyi voittoon Nurmon Jymystä!
19.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen kotiottelu pelataan huomenna sarjanousija Nurmon Jymyä vastaan!
17.09.2020Tiedote Oilersin ottelulipuista kaudella 2020-2021
10.09.2020Oilersin harjoituskausi päätökseen kuuden ottelun voittoputkessa!
08.09.2020Harjoituskauden viimeinen kamppailu käydään keskiviikkona 8.9. kun Oilers kohtaa Tikkurilan Tiikerit vieraissa
03.09.2020Oilersin kauden viides harjoitusottelu toi harjoituskauden viidennen voiton!
01.09.2020Oilersin vierailee Mosahallilla EräViikinkien isännöimässä harjoitusottelussa keskiviikkona 2.9.
29.08.2020Oilersin neljäs harjoituspeli päättyi Öljyn neljänteen harjoituspelien voittoon!
27.08.2020Harjoitusottelut jatkuvat perjantaisella kotiottelulla LASB:ia vastaan

Siirry arkistoon »