Öljypoikien uutiset: KIITOS NG05

19.03.2020

NG05 ehti pelata melkein kaikki kauden ottelut. Vain yksi ottelu Classicia vastaan jäi pelaamatta. 21 ottelun aikana joukkue keräsi jopa 24 sarjapistettä ja taisteli KOOVEEn kanssa neljännestä runkosarjasijasta. Päävalmentaja Rami Vienolan ajatukset pyörivät menneen viikonlopun aikana eniten kiitollisuuden tunteen ympärillä.

- Kilpailullisella puolella oltiin kevättä kohden mielestäni hyvällä tasolla - suhteessa lähtötasoihin. Tarvittavaa kokemuspohjaa ja "työkalupakkia" karttui seuraaville kausille. Kauden isoimpia aiheita olivat tekeminen pallolla, yhtenäisenä kollektiivina toimiminen, omaan tekemiseen uskominen/luottaminen sekä arjen harjoittelun laatu. Eteenpäin mentiin ja työstö näiden parissa jatkuu.

NG05 saakin vielä jatkaa yhtenäisenä joukkueena myös tulevalla kaudella, sillä C1- ja C2-juniorit ovat yksi oma ikäluokkansa. Ikäluokat sekoittuvat vasta B-junioreissa. Mennyt kausi toimii nyt varmasti joukkueelle hyvänä ponnahduslautana ja valmistavana sitten ensi kautta ajatellen, kun nyt jo tiedetään mitä SM-sarjaan pääsy ja siellä pelaaminen vaatii.

- Se minkä takia taustatiimin ja valmennuksen jäsenenä tuntee kiitollisuutta, on se että olemme saaneet jälleen kulkea matkaa näiden älyttömän hienojen nuorten ihmisten kanssa. Kun kausi katkeaa kuin seinään, huomaa millainen tyhjiö jää päivistä ja illoista. Tässä hommassa kuitenkin ilahduttaa erityisesti se, että yksikään harjoitus tai peli ei ole mennyt hukkaan, vaan olemme joka tapahtumassa yhdessä löytäneet tapoja oppia uutta ja miettineet miten pystymme vahvistumaan niin yksilöinä kuin ryhmänä. Oikeastaan huomaa että onnistumiset ja kokemukset ryhmätoiminnassa astuvat isompaan arvoon ja tulokset jäävät toissijaisiksi. Kyllä siinä arjen urheilutoiminnassa on aina mukana niin paljon hyviä elementtejä pelkästään arkielämän haasteita ja työelämää ajatellen, että odotan jo innolla jokaista tulevaa tapahtumaa / harjoitusta / peliä jonka saa tämän toiminnan parissa kokea. Mennään siis jatkossakin epämukavuusalueelle, opitaan ja vaalitaan sitä pyrkimystä olla paras itsemme ja mahdollisimman vahva ryhmä / yhteisö.

NG05_mitalit.jpg

NG05 kaudella 2019 / 2020:

Jutila Jesper

Inkinen Joona

Maronen Markus

Hälikkä Aaro

Pehkonen Pyry

Moisio Eelis

Rouhiainen Jussi

Kamula Aaro

Sandholm Luka

Korhonen Teo

Konttila Miika

Andersen Tore

Vesanen Maxim

Rinta-Huumo Santeri

Kaukola Akseli

Holm Marcus

Back Oliver

Strang Elmeri

Sipiläinen Jimi

Petteri Piik

Kiitos NG05!

Teksti: Laura Arrhenius

Kommentit: Rami Vienola

Kuva: joukkueen kotisivut

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
10.08.2020Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?

Siirry arkistoon »