A ja B-poikien edustusjoukkueet jatkavat akatemiamallia

19.03.2020

Öljypoikien lippulaivana toimivat A ja B-junioreiden edustusjoukkueet jatkavat hyväksi todetulla akatemiamallilla myös tulevalla kaudella. Akatemiamallissa A- ja B-ikäluokkien pelaajat (2000-2004 -syntyneet) toimivat yhtenä ryhmänä, jossa seuran lahjakkaimmille pelaajille tarjotaan mahdollisimman optimaalinen harjoittelu- ja peliympäristö osaavan ja laajan valmennustiimin alaisuudessa. Pelaajille on tarjolla A- ja B-junioreiden otteluiden lisäksi miesten Suomi-sarja tai 2.divisioonaotteluita yhteistyössä SBS Kingsin kanssa, joka takaa tarvittavan pelimäärän etenkin A-juniori-ikäisille pelaajille.

Marika_joulu2019_1.jpg

"Toimintamallilla saamme optimoitua pelaajakehityksen liigatasolle siirryttäessä. Pystymme tarjoamaan seuran lahjakkaimmille pelaajille riittävän määrän oikeatasoisia pelejä sekä parhaan mahdollisen valmennuksen ikäluokasta riippumatta. Akatemiatoiminnan pelaajamäärä pidetään B-junioripainotteisena, joka takaa pelipaikkoja A-junioreiden SM-sarjassa niin B-junioreille kuin liigajoukkueen mukana vähemmälle peliajalle jääville junioripelaajille", kertoo urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius.

”Saimme menneen kauden aikana varsin rohkaisevia kokemuksia akatemiatyyppisestä toimintamallista. Pelaajat ottivat yksilötasolla isoja askelia eteenpäin ja myös tulokset niin Aan kuin Been runkosarjassa olivat varsin positiivisia. Pyrimme löytämään sitoutuneita, eteenpäinpyrkiviä ja tavoitteellisia pelaajia liikaa syntymävuotta tuijottelematta. Haluamme tarjota näille motivoituneimmille pelureille parhaan mahdollisen toimintaympäristön ja tukea yksilöitä matkalla kohti heidän omia tavoitteitaan, kommentoi Akatemian päävalmentaja Aleksi Lammi”

NG Akatemiajoukkueeseen tullaan valitsemaan 30-32 kenttäpelaajaa sekä 4-5 maalivahtia.

Oilers NGAB Akatemia valmennustiimi kaudella 20-21.

Päävalmentaja: Aleksi Lammi

Valmentaja: Hannu Mattila

Valmentaja: Arttu Savolainen

Valmentaja: Tuomas Laakkonen

Valmentaja: Tom Backlund

Maalivahtivamentaja: Ville Jokinen

Fysiikkavalmentaja: Aapo Räntilä

Fysioterapeutti: Tuomas Tikkala

Mikäli olet kiinnostunut joukkueessa pelaamisesta, lisätietoa voit tiedustella pelaajakehityksestä vastaavalta Aleksi Lammilta puh. 0447703227 tai sposti: aleksi.lammi@esport.fi

Seuran julkaisee kaikkien tyttöjen ja poikien A-D-juniorijoukkueiden valmentajat, sekä ohjeet joukkueisiin hakemisesta maaliskuun aikana.

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
10.08.2020Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?

Siirry arkistoon »