Tiedote: Esport Oilersille uusi logo ja visuaalinen ilme

06.03.2020 18:28

 

Esport Oilersin visuaalinen ilme on saanut päivityksen, sillä seura on ottanut tänään käyttöönsä uuden logon, kirjasimen sekä värimaailman. Viime syksystä lähtien työstettyä uudistusta on toteutettu yhteistyössä Street Games Oy:n kanssa.

Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja on varsin tyytyväinen visuaalisen ilmeen lopputulokseen. 

- Nykyisen ilmeen kanssa on kuljettu seitsemän vuotta ja päivitys on ollut harkinnassa jo muutaman vuoden ajan. Vanha ilme jouduttiin luomaan melkoisessa kiireessä, sillä seura oli kauniisti sanottuna kaoottisessa tilassa keväällä 2013. Uutta ilmettä päästiin työstämään viime syksynä, ja koimme että nyt on sopiva aika tulla asian kanssa ulos.

- Olen tyytyväinen lopputulokseen. Värimaailma antaa hyvät mahdollisuudet ja logo tuo ilmeeseen tiettyä selkeyttä, Vehkaoja jatkaa.

Koko seuran kattava visuaalisen ilmeen muutos tehdään vaiheittain, ja ensimmäisenä uuden ilmeen saa käyttöönsä miesten edustusjoukkue – Öljymiehet. Öljymiehet astelee kevään pudotuspeleihin uusissa pelipaidoissa heti tämän illan ottelusta lähtien ja joukkue pelaa ensi syksystä alkaen kotiottelunsa mustilla pelipaidoilla ja vieraissa valkosilla. Uusituissa pelipaidoissa on tänään nähtävillä myös seuran uusi kirjasin, joka koristaa pelaajien sukunimeä ja pelinumeroa.

- Näin iso muutos tullaan toteuttamaan vaiheittain. Liigajoukkue pääsee toimimaan suunnannäyttäjänä jo kevään aikana. Seurassa on 1800 jäsentä ja reilut 50 joukkuetta, joten on luonnollista että näin iso muutos tulee ottamaan aikaa. Juniorijoukkueilla tulee olemaan ensi kaudella ns. siirtymäkausi, joten ensi kaudella tullaan varmuudella näkemään uutta ja vanhaa sekaisin.

Oilersilla on jatkossa uuden, virallisen logon lisäksi käytössään myös muutama vaihtoehtoinen logo. Uuteen logoon pääset tutustamaan Esport Oilers TV:ssä. Uusia materiaaleja on nähtävillä myös seuran somekanavissa heti viikonlopun aikana.

- Urheilumaailmassa logot ja seuravärit herättävät usein vahvoja tunteita ja jakavat mielipiteitä. Uskon kuitenkin, että olemme tehneet uuden ilmeen kanssa onnistuneita valintoja, ja että seuran jäsenet ja kannattajat ovat tästä ajan myötä samaa mieltä, Vehkaoja kertoo lopuksi.

 

 
06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan

Siirry arkistoon »