OLS saapuu Oilersin vieraaksi runkosarjan päätöskamppailuun

27.02.2020

Salibandyliigan runkosarjan viimeiset kamppailut pelataan tulevana lauantaina. Oilers saa päätöskierroksella vastaansa OLS:n, jonka kausi päättyy varmuudella tuohon otteluun. Oululaisten loppusijoitus tällä kaudella on 10.sija.

Myös Öljymiesten runkosarjasijoitus varmistui keskiviikkona, sillä kolmannella sijalla oleva EräViikingit voitti LASB:n vasta jatkoajalla runkosarjan viimeisessä ottelussaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Oilers nappaa ensimmäistä kertaa itselleen runkosarjan toisen sijan sitten kauden 2006-07 ja se pääsee valitsemaan pudotuspelivastustajansa heti Classicin jälkeen.

Oilers-hyökkääjä Eino Pesu kertoo, että joukkue ei uhraa ajatuksia vielä pudotuspeleihin, vaan tavoitteena on valmistautua runkosarjan viimeiseen otteluun samalla tavalla kuin aikaisemminkin. 

- En usko, että näkyy mitenkään erikoisesti ainakaan meidän jengin tekemisessä. Pitää olla alusta heti valmiina, niin kuin aina! Tulee varmasti tiukka peli, vaikka kummallakaan ei olekaan sinänsä panosta. Voitosta kaikki pelaa silti aina.

25 otteluun 17 tehopistettä iskenyt Pesu on ollut viime otteluissa oivalla pelipäällä, ja samaa voi sanoa koko Oilersin kolmosvitjasta, jossa Pesun lisäksi Santeri Lindfors ja Matias Juuranto ovat esittäneet mainiota hyökkäys- ja puolustuspeliä.

- Ihan jees ollut nyt pari peliä ja meidän kenttä on puolustanut hyvin, kun omissa ei ole kolissut viime peleissä ollenkaan. Huippupelimiehiä ympärillä, niin hienoa pelata siinä, kahteen viime otteluun neljä maalia iskenyt Pesu kertoo.

OLS:n ja Oilersin edellinen kamppailu päättyi Oulussa espoolaisten tiukkaan voittoon 5-6 lopputuloksella. Tuolloin Oilers nousi 5-3 tappioasemasta tasoihin päätöserässä, ja Justus Kainulainen ratkoi maalillaan täyden pistepotin vain puolitoista minuuttia ennen ottelun loppua. 

- OLS on työteliäs ja paljon laukova joukkue. Pitää puolustaa hyvin ja hyökätä hyvällä tasapainolla, ettei tule vastiksia liikaa.

Lopuksi Pesu vinkkaa yleisölle, että ketjukaveri Santeri Lindfors kannattaa ottaa seurantaan OLS-kamppailussa. 

- Seuraisin ainakin numero 11 Santeri Lindforsia, koska miehelle ei tunnu löytyvän pysäyttäjää, ja tämän viikon harjoitukset ennustavat muutamaa maalia lauantaille.

 

Runkosarjan päätöskamppailu alkaa lauantaina Tapiolan Urheiluhallilla kello 17.00. Liput ennakkoon Tiketistä. Tervetuloa!

 

Oilers – OLS 

la 29.2. kello 17.00

Tapiolan Urheiluhalli

 

HUOM!

"Veikkauksen etuasiakkailla on mahdollisuus ostaa kaksi lippua yhden hinnalla OLS-otteluun"

Lisätiedot (Veikkaus.fi)

 

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
12.08.2020Oilers isännöi Tikkurilan Tiikereitä torstain harjoitusottelussa
11.08.2020Jani Lehtoniemen taival jatkuu toisaalla
10.08.2020Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!

Siirry arkistoon »