Maalikoosteet ja raportti Öljymiesten viikonlopun kamppailuista

24.02.2020

Öljymiehet nappasi viime viikonloppuna kaksi arvokasta voittoa ja varmisti kotiedun maaliskuussa alkaviin Salibandyliigan pudotuspeleihin. Perjantaina joukkue haki Sipoosta 8-5 vierasvoiton ja sunnuntaina kotiottelussa LASB kaatui 9-5 lukemin.

Sipoossa ÅIF:n vieraana täyden pistepotin napannut Öljymiehistö onnistui laajalla rintamalla. Jokainen kentällinen pöllytti verkkoja vähintään kertaalleen, ja tolppien välissä torjuntavuorossa ollut Niko Nordström pelasi mainiosti. Puolustaja Aaro Kuusela avasi pistesaldonsa Salibandyliigassa syöttämällä Oilersin seitsemännen osuman. Puolustajan paikalla ottelussa esiintynyt Jani Lehtoniemi pääsi iskemään kauden avausosumansa ottelun avauserässä.

Maalikooste ÅIF - Oilers 5-8

Sunnuntain kotiottelussa Oilers oli vakuuttava varsinkin avauserässä. Öljymiehet karkasivat huiman avauserän jälkeen toisessa erässä jo 7-0 johtoon, kunnes LASB:n Tomi Jerkku avasi vierailijoiden maalihanat rangaistuslaukausesta ottelun puolessa välissä. Ottelun päätöserässä LASB haki vimmatusti kavennusosumia ja pääsi iskemään ottelun viimeiset kolme maalia pelatessaan ilman maalivahtia. 

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen oli ottelun jälkeen tyytyväinen varsinkin pelin alkuun hieman haastavista lähtökohdista huolimatta.

- Hyvä lähtö meiltä, oli vähän haastavat lähtökohdat kun muutama jätkä tossa vähän kipeänä ja näin vähän kokoonpano eli vielä pelin alla. Siihen nähden todella hyvä lähtö ja oikeastaan sitten LASB jäi sen verran perään, että meidän oli helppo johtoasemassa pelata. Vähän pieni kauneusvirhe tuohon loppuun, kun LASB pääsi 6-5 pelissä kaunistelemaan numeroita. Kokonaisuutena lähtökohtiin nähden olen ihan hyvillä mielin tästä kamppailusta.

Voitolla Oilers varmisti siis kotiedun pudotuspeleihin ja joukkueella on mahdollisuus varmistaa vielä kakkossija runkosarjan viimeisessä kamppailussa ensi lauantaina.

- Tosiaan kotietu on ollut meidän maalina ja tavoitteena, mutta ei nyt kuitenkaan vielä päästetää liikaa ajatuksia sinne pudotuspeleihin. Yksi tärkeä peli runkosarjaa jäljellä ja kaikki paukut ladataan siihen, Luukkonen kertoi lopuksi.

Maalikooste Oilers - LASB 9-5

Oilers - OLS

la 29.2. kello 17.00

Tapiolan Urheiluhalli

"Veikkauksen etuasiakkailla on mahdollisuus ostaa kaksi lippua yhden hinnalla OLS-otteluun"

Lisätiedot (Veikkaus.fi)

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
10.08.2020Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?

Siirry arkistoon »