Öljymiehillä kaksi ottelua viikonloppuna

20.02.2020

Oilersin runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua ja näistä kaksi taistellaan tulevana viikonloppuna. Perjantaina Öljymiehistö suuntaa Sipooseen ÅIF:n vieraaksi, ja sunnuntaina LASB saapuu Tapiolan Urheiluhallille Oilersin vastustajaksi.

Sarjataulukon kakkossijaa ja kotietua silmällä pitäen jaossa on jälleen tärkeitä pisteitä Öljymiehille. Oilers onnistui kaatamaan ÅIF:n kauden ensimmäisessä kohtaamisessa, mutta LASB jätti espoolaiset nollille viime kerralla.

Tällä hetkellä sarjataulukon viimeistä sijaa pitävä ÅIF tarvitsee kiperästi pisteitä, mutta sen viimeiset runkosarjan ottelut ovat kaikki top 8-joukkueita vastaan. Viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva LASB on saman tilanteen edessä, kun ennen sunnuntain Oilers-ottelua se kohtaa Happeen kotiluolassaan ja runkosarjan viimeisellä kierroksella vastaan asettuu EräViikingit.

Öljypakki Antti Suomela mainitsee, että Oilersin joukkueessa on hyvä meininki tällä hetkellä ja viikonlopun pelejä kohti valmistaudutaan innolla. Suomelan mukaan espoolaisten tulisi olla pallon kanssa fiksumpi ja kaikkea on vielä varaa parantaa, jos joukkue mielii pärjätä pudotuspeleissä.

Perjantain ottelussa ÅIF yrittänee tilkitä oman pään huolella, joten Öljymiesten tulee löytää juuri pallonhallinnan kautta ratkaisut viisikon murtamiseen ja maalipaikoille pääsyyn. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Oilersille 7-2 lukemin.

- Tärkeät pisteet jaossa molemmille joukkueille, joten ÅIF varmasti lähtee puolustamaan tiiviisti perjantaina pelissä, Suomela ennakoi vieraskamppailua.

Sunnuntain kotiottelussa Oilers hakee revanssia LASB:lta, sillä edellinen kohtaaminen päättyi maalin tappioon Lahdessa. LASB on onnistunut tällä kaudella nappaamaan voittoja top 8-joukkueilta varsin hyvin, sillä Oilersin lisäksi se on voittanut kertaalleen myös Happeen, Indiansin ja SPV:n.

- LASB:lle myös erittäin tärkeät pisteet jaossa, on taitava joukkue ja tulee varmasti kovaa päälle. Heillä on tosi hyviä pelejä alla ja uskon, että tulee olemaan tiukka matsi, Suomela kertoo sunnuntain kotiottelusta.

Lopuksi Suomela vinkkaa yhden pelaajan seurattavaksi viikonlopun kamppailuihin.

- Sylvester Raikamoa kannattaa seurata, lämäri on ollu aika kovassa kunnossa viime aikoina!

 

ÅIF – Oilers

pe 21.2. kello 18.00

Nikkilän Monitoimihalli, Sipoo

 

Oilers – LASB

su 23.2. kello 18.00

Tapiolan Urheiluhalli

 

Liput: Tiketti.fi

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
12.08.2020Oilers isännöi Tikkurilan Tiikereitä torstain harjoitusottelussa
11.08.2020Jani Lehtoniemen taival jatkuu toisaalla
10.08.2020Miko Summaselle loppukauden kattava sopimus
08.08.2020Oilersille vahva kotivoitto EräViikingeistä perjantai-illan harjoitusottelusta Esport Arenalla
06.08.2020Öljymiehet kohtaavat EräViikingit perjantaisessa harjoitusottelussa Esport Arenalla
04.08.2020Mika Liikalasta Oilersin viestintävastaava
04.08.2020Kiinnostaako valmennustyö?
24.07.2020Öljymiesten harjoitusottelut on nyt julkaistu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!

Siirry arkistoon »