Classic katkaisi Öljymiesten voittoputken

12.02.2020

Oilersin voittoputki tuli tiistaina Tampereella päätökseen, kun runkosarjan kärkikamppailussa Classic nappasi 5-3 voiton Öljymiehiltä.

Vähämaalisessa ottelussa molemmat veräjänvartijat onnistuivat mainiosti. Joonas Kaltiainen ja Lassi Toriseva esittivät tolppien välissä huippuotteita ja onnistuivat venymään pallon tielle laatupaikoilta. 

Ottelu eteni tasaisesti aina kolmanteen erään asti, ja molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä ottelun aikana venyttää johtoasemaa. Oilers avasi maalihanat ensimmäisenä, mutta Classic iski seuraavat kolme osumaa. Toisen erän loppupuoliskolla Oilersin ottelun parhaana pelaajana palkittu Sylvester Raikamo toi Öljymiehet maalin päähän, ja Antti Suomela tasoitti ottelun ylivoimalla erän päätösminuutilla.

Kolmannessa erässä Classic hallitsi ja piti palloa, eikä Oilers löytänyt samaa pallollista malttia ja laadukkaita maalipaikkoja, kuten kahdessa ensimmäisessä erässä. Ottelun päätöskympillä Sami Johansson osui kahdesti, joten pisteet jäivät tälläkin kertaa Tampereelle. 

- Tasainen vääntö. Kovaan mentiin ja oli mielestäni ilmassa jo hieman playoff-meininkiä. Kaveri oli niukasti vielä parempi. Kaveri meni ylivoimalla johtoon päätöserässä ja jouduttiin takaa-ajajaksi. Tässä kohtiin meillä loppui hieman maltti pallollisena ja aloimme ehkä hieman pakottamaan ratkaisuja, Oilers-kapteeni Jesperi Lindfors ruoti ottelua.

Nyt Öljymiehillä on edessä reilu viikon mittainen tauko peleistä, sillä seuraava ottelu odottaa Sipoossa perjantaina 21.2. Runkosarjaa on jäljellä kolmen ottelun verran ja näissä kamppailuissa haetaan viimeisiä ajolinjoja kohti kevään pudotuspelejä.

- Ei mitää ihmeellistä tässä. Palautellaan ja pohditaan mitä voidaan tehdä vielä paremmin, jotta olemme keväällä mahdollisimman hyviä. Haetaan onnistumisia ja hyviä lähtökohtia viimeisistä runkosarjaotteluista kevään peleihin, ei siinä sen kummempaa, Lindfors kertoi lopuksi tulevista viikoista.

Ottelutilastot

Lehdistötilaisuus

24.09.2020Kauden ensimmäinen Espoon derby Tapiolan Urheiluhallilla perjantaina 25.9. kello 18.30!
21.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen ottelu päättyi voittoon Nurmon Jymystä!
19.09.2020Oilersin F-liigahistorian ensimmäinen kotiottelu pelataan huomenna sarjanousija Nurmon Jymyä vastaan!
17.09.2020Tiedote Oilersin ottelulipuista kaudella 2020-2021
10.09.2020Oilersin harjoituskausi päätökseen kuuden ottelun voittoputkessa!
08.09.2020Harjoituskauden viimeinen kamppailu käydään keskiviikkona 8.9. kun Oilers kohtaa Tikkurilan Tiikerit vieraissa
03.09.2020Oilersin kauden viides harjoitusottelu toi harjoituskauden viidennen voiton!
01.09.2020Oilersin vierailee Mosahallilla EräViikinkien isännöimässä harjoitusottelussa keskiviikkona 2.9.
29.08.2020Oilersin neljäs harjoituspeli päättyi Öljyn neljänteen harjoituspelien voittoon!
27.08.2020Harjoitusottelut jatkuvat perjantaisella kotiottelulla LASB:ia vastaan

Siirry arkistoon »