Maalikooste ja raportti: Oilers - Indians 5-4 rl.

09.02.2020

Oilers nappasi Westend Indiansilta vaiherikkaiden pelitapahtumien jälkeen runkosarjan toisen derbyvoittonsa. Paikallisvastus kaatui Tapiolan Urheiluhallissa 1100 katsojan edessä rangaistuslaukauskilpailussa, jossa Joonas Kaltiainen oli jälleen täyttä rautaa.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin vasta ottelun puolessa välissä. Indiansin Valtteri Kainulainen iski derbyn ensimmäisen osuman, ja Aaro Astalan alivoimamaali seuraavalla peliminuutilla vei Indiansin 2-0 johtoon. Pelikello ehti kulua vain kaksi minuuttia, kun Oilers pääsi tuulettamaan illan ensimmäistä osumaansa Matias Veikkolan maalilla.

Jos ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat tarkkaa peliä, niin samaa ei voi sanoa kolmannen erän alkupuoliskosta. Hyökkäysvitjoja sekoitellut Öljymiehistö karkasi nopeasti 4-2 johtoon, kunnes oli Indiansin vuoro iskeä kahdesti. Kolmannen erän loppupuolisko oli jälleen tarkkaa taistelua, joten ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta.

Kumpikaan joukkue ei päässyt jatkoajalla laatupaikoille ja peli jatkui tarkkana, joten edessä oli Oilersin toinen perättäinen rangaistuslaukauskilpailu. Öljyvahti Joonas Kaltiainen osoitti arvonsa ja oli jälleen rankkarikisassa liekeissä, sillä ainoastaan Teppo Salo onnistui ohittamaan Oilers-maalivahdin. Oilersilta Markus Markkola, Heikki Iiskola ja Matias Veikkola onnistuivat maalinteossa, joten Öljymiehet pääsi juhlimaan derbyvoiton lisäksi kahta sarjapistettä. 

- Ollaan treenattu hyvin ja se näkyy kentällä. Tietysti valmentajan näkövinkkelistä pelissä on vielä paljon tekemistä kohti kevään tärkeitä pelejä. Arkitekeminen näkyy askissa ja ihan hyvin ollaan saatu tehtyä tulosta nyt viime aikoina, Oilers-valmentaja Jussi Sihvonen sanaili ottelun jälkeen.

Indians hallitsi ottelua pitkälti varsinkin pallollisessa pelissä. Sihvonen nosti esille myös työnteon määrän, ja näistä teemoista löytyykin vielä joukkueella petrattavaa ainakin tulevaa Classic-kamppailua silmällä pitäen.

- Oltiin tänään vähän heikosti liikenteessä, siitä ei pääse mihinkään. Pisteet kelpaa ja löydettiin lopulta keino saada ne. Kunnia kaverille, pelasivat hyvin, mutta me ei saada olla se joukkue joka tekee kentällä vähemmän duunia. 

Oilersin seuraava kamppailu on edessä tiistaina, kun runkosarjan kärki Classic isännöi Öljymiehiä Tampere Areenalla.

MAALIKOOSTE

OTTELUTILASTOT

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Kiinnostaako valmennustyö?
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan
16.04.2020 18:28Öljymiesten joukkue kaudelle 2020-21 on julkaistu
08.04.2020Hae mukaan haastaja- ja harrastejoukkueisiin!
08.04.2020Urheilutoiminnan vastuualueissa muutoksia! Harraste- ja haastajatoimintaan erityispanostus
06.04.2020 18:00Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin!

Siirry arkistoon »