Espoon Derby perjantaina Tapiolan Urheiluhallilla

05.02.2020

Oilers ja Indians kohtaavat perjantaina toisen ja viimeisen kerran runkosarjassa. Espoon Derby alkaa Tapiolan Urheiluhallilla kello 18.30.

Edellinen Espoon paikalliskamppailu pelattiin Metro Areenalla joulukuussa. Tuolloin Öljymiehet nousi päätöserässä kahden maalin takaa-ajoasemasta johtoon, kunnes Indians tasoitti ottelun viisi minuuttia ennen päätössummeria. Oilers joutui viimeisillä minuuteilla vielä ahdinkoon alivoiman muodossa, mutta joukkue onnistui kääntämään pelin itselleen Matias Veikkolan alivoimamaalilla, kun ottelua oli jäljellä 31 sekuntia. Näin ollen Oilers nappasi voiton ja venytti voittoputkeaan Metro Areenalla pelatuissa paikallistaistoissa.

Nyt edessä on uusi vauhdikas ja tapahtumarikas taisto, jossa on jaossa Espoon herruuden lisäksi kolme tärkeää pistettä. Oilers taistelee kynsin ja hampain vielä toisesta sijasta, ja Indiansilla on myös mahdollisuudet kamppailla kotiedusta, kun joukkueilla on 4-5 ottelua jäljellä.  

Öljymiesten Tupla-pelaaja Rasmus Kainulainen ajattelee, että kotietu tekisi tietysti hyvää pudotuspelejä silmällä pitäen ja kertoo samalla joukkueessa olevan hyvä tunnelma derbyn lähestyessä.

- Pirun hyvä fiilis jengissä ja iso luotto meidän jätkiin. Iso peli ja tärkeet pojot jaossa molemmille jengeille.

- Viime aikoina ollut perhanan terävä ryhmä meillä ja hyvä fiilis niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolella myös. Vähän huolellisempia pallon kanssa ja maalintekemiseen pientä kiimaa nii se olis hienoa, Kainulainen jatkaa ja nostaa kaksi kehityskohtaa perjantain otteluun.

Indians on päästänyt tämän kauden runkosarjassa toiseksi vähiten maaleja, vain yhden maalin enemmän kuin runkosarjan kärjessä viilettävä Classic. Joukkueesta löytyy myös tulivoimaa, sillä ykkösketjun hyökkääjät Aaro Astala ja Valtteri Kainulainen ovat rikkoneet 40 tehopisteen rajan. 

- Hyvä joukkue, kovia jätkiä ja tuttuja naamoja on vastassa. Oma peli kondikseen heti ekast vaihosta lähtien ja jaksetaan koko 60-minuuttinen, nii eiköhän sillä ihan hyvä tule! Mikää ei tuu ilmaseksi, Kainulainen kertoo vastustajasta. 

Oilers kiitää tällä hetkellä kuuden ottelun voittoputkessa, ja kuten Kainulainen mainitsee, joukkueen peliesitykset ovat näyttäneet muutamaa pykälää paremmalta alkukauteen verrattuna. Öljymiehistöllä on kaikki edellytykset napata kotietu itselleen, mutta se vaatii vielä voittoja runkosarjan viidestä viimeisestä kamppailusta.

Lopuksi Kainulainen nostaa yhden Öljymiehen seurattavaksi Espoon Derbyyn, ja valinta kohdistuu öljypakki Antti Suomelaan.

- Antti Suomela, huhujen mukaan löytänyt maalijyvän K-Supermarketin hyllyiltä maanantaiaamuna.

 

ESPOON DERBY

Oilers – Indians

pe 7.2. kello 18.30

Tapiolan Urheiluhalli

 

Liput: Tiketti.fi

Otteluisäntä: Pizza Hut

 

 

06.04.2020Uusien ikäkausijoukkueiden ilmoittautuminen avattu!
18.06.2020NGB ja NG05 poikien edustusjoukkueissa avoimia pelipaikkoja!
18.06.2020Tyttösäbän ilmainen starttikurssi elo- ja syyskuussa!
05.06.2020Kiinnostaako valmennustyö?
05.06.2020Etsitkö vielä joukkuetta ensikaudeksi?
17.04.2020Haetaan liikunnanohjaajia salibandykoulu- ja harrastetoimintaan
16.04.2020 18:28Öljymiesten joukkue kaudelle 2020-21 on julkaistu
08.04.2020Hae mukaan haastaja- ja harrastejoukkueisiin!
08.04.2020Urheilutoiminnan vastuualueissa muutoksia! Harraste- ja haastajatoimintaan erityispanostus
06.04.2020 18:00Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin!

Siirry arkistoon »